background img
banner
banner

Ο Γιάννης Χρυσανθόπουλος παρών στο φιλικό

Το φιλικό προετοιμασίας του Κεραυνού με τη Γαλήνη παρακολούθησε και ο Γιάννης Χρυσανθόπουλος που βρέθηκε (από το Λουτράκι όπου διατηρεί σπίτι) στο Αίγιο για να δει την ομάδα και αγαπημένους φίλους με τους οποίους συνεργάστηκε στα χρόνια που ήταν προπονητής στον σύλλογο. Ο έμπειρος τεχνικός έχει πάντα στην καρδιά του τον Κεραυνό και είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα που έχουν περάσει από τη ομάδα διατηρώντας άριστες σχέσεις με όλα τα μέλη της διοίκησης.

Είναι ο μοναδικός προπονητής που έχει καθίσει στον πάγκο σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες που έπαιξε ο Κεραυνός. Β΄ Εθνική και Α2 σε συνεχόμενες χρονιές ενώ επέστρεψε και την περίοδο 2010-11 στη Γ΄ Εθνική.

Θυμήθηκαν τα παλιά με τους Δημήτρη Καμπέρη, Φάνη Καπετσώνη και Γιώργο Λάγαρη (φωτ.), ενώ δεν αρνήθηκε να προσφέρει τη βοήθειά του και τις συμβουλές του σε διάφορα θέματα και κυρίως στο κομμάτι των ακαδημιών, όταν έχει την ευκαιρία να έρχεται στο Αίγιο. Άλλωστε το επισκέπτεται αρκετά συχνά τα τελευταία χρόνια.

Το καλοκαίρι κυρίως, μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στο Λουτράκι και την Αθήνα (όπου ζει και εργάζεται). Σήμερα είναι ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική ομάδα Κ15, ενώ για αρκετά χρόνια δούλεψε στα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, είναι β΄ αντιπρόεδρος στο Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr