background img
banner
banner

Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών:«Μας προσφέρουν τιμές πείνας»

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΦΙΔΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ  ΣΤΑΦΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΕ

η συντεχνία συμφερόντων που όλοι καταγγείλαμε για τις τακτικές της  εκμεταλλεύεται την συγκυρία της πανδημίας με σκοπό την επιδίωξη οικονομικής ζημιάς της Π.Ε.Σ, απόκτηση μεγαλύτερου μεριδίου αγοράς και την καταβαράθρωση της τιμής της σταφίδας μας.

Αντιτάχτηκαν σθεναρά στο Υπουργείο για να μην αποσυρθούν τα πλεονάσματα σταφίδας που προέκυψαν από την πανδημία προκειμένου να μην έχει κιβώτια να κάνει συγκέντρωση η Π.Ε.Σ στον βαθμό που έκανε τα προηγούμενα χρόνια προκειμένου να αποφασίσουν αυτοί για την τιμή της σταφίδας….

Ορίστε λοιπόν τα αποτελέσματά τους…μόλις το κατάφεραν !! μας προσφέρουν τιμές πείνας, τιμές  εγκατάλειψης της καλλιέργειας… και τις βλέπουν μάλιστα ως «ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ» !!

ΟΛΟΙ όσοι πολέμησαν λυσσαλέα την μη απόσυρση του πλεονάσματος σταφίδας είναι υπόλογοι της φτωχοποίησης του σταφιδοπαραγωγού.

Τώρα που ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ας αναλάβουν ΟΛΟΙ την ευθύνη να απολογηθούν για την συμφορά που επεφύλασσαν σε 20.000 οικογένειες σταφιδοπαραγωγών.

Συνάδελφοι σταφιδοπαραγωγοί,

υπό τα δεδομένα αυτά, και προκειμένου να αντιμετωπίσουμε  αποτελεσματικά την καλά οργανωμένη σταφιδική κρίση, σας παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να φέρετε σταφίδα στην Π.Ε.Σ όπως κάνετε υπομονή και θα σας καλύψουμε σε σχετικά σύντομο χρόνο με παλετοκιβώτια.

Δεν ενδίδουμε στο σενάριο της συντεχνίας για να γίνουμε αναγκαστικά πελάτες τους !!

Λέμε ΟΧΙ στη λεηλασία του εισοδήματός μας !!

Συνάδελφε παραγωγέ,

η Π.Ε.Σ, παρά τον εμπορικό πόλεμο που υφίσταται με την ανοχή της πολιτείας…, θα επιτελέσει στο ακέραιο τον συνεταιριστικό της ρόλο που είναι η παρέμβαση στην αγορά προς όφελός του παραγωγού  και στο τέλος βάσιμα ευελπιστούμε πως θα σας εξασφαλίσουμε και φέτος, όπως κάνουμε κάθε χρόνο σε ενιαία βάση και από το πρώτο έως το τελευταίο κιλό προϊόντος,  την καλύτερη δυνατή τιμή που δικαιούται η σταφίδα μας.

ΚΥΡΙΟΙ, ματαιοπονείτε,  όσοι επιθυμείτε  την αναβίωση του απώτερου παρελθόντος, το οποίο εμείς οι σταφιδοπαραγωγοί θέλουμε να ξεχάσουμε….


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr