background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Πολλά τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ 1-0 ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Με τον Αλγερινό επιθετικό Χάμζα Καρί και τον Καμερουνέζο Στηβ Τοκάν να ξεκινά στην αρχική 11άδα του Παναιγιάλειου, ενώ στο β΄ ημίχρονο να συμμετέχει ο ένας (Αλεξάντερ Αφούσι) από τους δίδυμους Σουηδούς αδελφούς που ήρθαν για να δοκιμαστούν, ο Φάνης Γκέκας είδε περισσότερους μελανόλευκους στο γήπεδο στο φιλικό με την Δόξα Παραλίας.

Ανώτερος ο Παναιγιάλειος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες, σημείωσε το γκολ της άτυπης νίκης με τον Ψωμάρα. Η φάση του μοναδικού τέρματος που έκρινε τη νίκη του Παναιγιάλειου, ξεκίνησε από «κλέψιμο» του Λιάτου που πάσαρε στον Βλαχόπουλο και αυτός στον Ψωμάρα που σκόραρε με πλασέ.

Παναιγιάλειος: Μπεσσής, Κουρτελέσης, Ραπτόπουλος, Μπούζντρα, Ροδόπουλος, Στηβ, Λιάτος, Τζούνιορ, Βαλλιάνος, Μπόσιτς, Καρί.

Ακόμα έπαιξαν: Αλεξάντερ, Γούλας, Μακρίδης, Αποστολής, Χατζηαντωνίου, Δαλιάνης, Φουφούνης, Ψωμάρας, Βλαχόπουλος, Πλατυκώστας, Ιωαννίδης, Βίλλιος.

Δοκιμάζονται στον Παναιγιάλειο οι νεοφερμένοι

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που μπαίνει στο …μικροσκόπιο του Φάνη Γκέκα, είναι ο 26χρονος Αλγερινός επιθετικός Χάμζα Καρί. Αγωνιζόταν στην 5η Κατηγορία της Ελβετίας με τη φανέλα της Urania Geneve και τον πρότεινε στον Παναιγιάλειο ο Ρεφικ Τζιμπούρ. Μάλιστα χρησιμοποιήθηκε στο χθεσινό φιλικό με την Δόξα Παραλίας και η πορεία θα δείξει αν τελικά θα ντυθεί στα μελανόλευκα.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε και ο Καμερουνέζος μέσος Στηβ Τοκάν.

Επίσης στο β΄ μέρος χρησιμοποιήθηκε ο Δανός Αλεξάντερ Αφούσι, έχει παίξει σε Ισπανία (Λεβάντε), Ολλανδία και Πορτογαλία, ήρθε στον Παναιγιάλειο μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Σεμπάστιαν.

Ρεπό σήμερα ο Παναιγιάλειος

Πρώτο ρεπό …δωρίζει ο Φάνης Γκέκας στους μελανόλευκους, αφού από την πρώτη του προπόνηση, κανένα δεν είχε πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα.
Πολύ δουλειά περιμένει τις επόμενες μέρες τον προπονητή του Παναιγιάλειου, αφού έχει να δει νέους ποδοσφαιριστές, να ξεσκαρτάρει το ρόστερ, να βάλει σε σειρά προτεραιότητας βασικές και εναλλακτικές λύσεις.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr