background img
banner
banner

Άρεσε στο πρώτο του φιλικό o Παναιγιάλειος | ΦΩΤΟ

2-0 ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ – ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ 11ΑΔΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΗΜΙΧΡΟΝΑ Ο ΓΚΕΚΑΣ

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Παναιγιάλειος στους φιλάθλους που ήρθαν να τον παρακολουθήσουν, στην πρώτη ευκαιρία που τους δόθηκε με το φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Θύελλα, στο γήπεδο Πλαστήρα. Καλοί παρουσιάστηκαν και οι νεαροί της Θύελλας Αιγίου, έχοντας για συμπαράσταση τους έμπειρους: Διαμαντόπουλο, Αρβανίτη και Γκοτσόπουλο.

Καλύτερο το α΄ ημίχρονο

Με τους δυο προπονητές να τοποθετούν στο γήπεδο τα βαριά «χαρτιά» τους από το α΄ ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν περισσότερο ποιοτικό και ανταγωνιστικό, με τους παίκτες ξεκούραστους και με μεγάλη διάθεση.

Οι μελανόλευκοι ήθελαν να κερδίσουν τον προπονητή Φάνη Γκέκα για να τους εμπιστευτεί μια θέση στην βασική 11άδα, κάτι ανάλογο συνέβη φυσικά και με τους παίκτες του Κυριάκου Αθανασίου, που είχαν το παραπάνω κίνητρο αγωνιζόμενοι κόντρα στην πιο ιστορική ομάδα της πόλης μας.

Από ημίχρονο τα δυο γκολ

Εκτός από τα δυο γκολ που σημείωσαν για τον Παναιγιάλειο οι Μακρίδης και Βλαχόπουλος, το παιχνίδι είχε αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, για να ανεβεί το σκορ σε διαφορετικά επίπεδα.
Εκτός από τους νεαρούς που ήρθαν στον Παναιγιάλειο, άρεσαν επίσης ο Βραζιλιάνος Τζούνιορ και ο Σέρβος Μπόρισιτς που είχε δοκάρι.

ΔΣ και χορηγός ήταν στο γήπεδο Πλαστήρα

Ο πρόεδρος Γιώργος Γκάμαρης και ο χορηγός Μπόρις Κινγκ με τη σύζυγό του Σέλυ, που δεν λείπουν ούτε από τις προπονήσεις, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το παιχνίδι και την εξέλιξή του. Μάλιστα ο Γκάμαρης ενημέρωσε λίγο πριν το φινάλε του φιλικού, πως σήμερα καταφθάνει στην ομάδα και ένας επιθετικός.

Επόμενο φιλικό ο Παναιγιάλειος στην Πάτρα με την Δόξα Παραλίας

Έγινε η αρχή για κάποια βασικά συμπεράσματα από τoν προπονητή του Παναιγιάλειου Φάνη Γκέκα, γεγονός που θα τον βρει περισσότερο προετοιμασμένο για τις κινήσεις του, στο επόμενο φιλικό που είναι στην Πάτρα με την Δόξα Παραλίας, στο οποίο θα βραβευτεί από τους γηπεδούχους για την μεγάλη του προσφορά στο ποδόσφαιρο.
Η Θύελλα θα συνεχίσει την σειρά των φιλικών της το Σάββατο στο γήπεδο Αγίου Βασιλείου, με τον τοπικό Κεραυνό.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Ντόι, Κοντογιάννης, Μαρδάς, Αθανασίου, Θεολόγος, Μανέτας, Γκοτσόπουλος, Λαμπίρης, Αρβανίτης, Τιμοθέου, Διαμαντόπουλος.
Επαιξαν ακόμα οι, Νικολακόπουλος, Μπλάτα, Αποστολόπουλος, Μουρτίκας, Γκιώνης, Ραυτόπουλος, Θεοφανόπουλος, Ράπαϊ, Λαπάι, Μητρόπουλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ιωαννίδης (30’ Βίλλιος), Κουρτελέσης, Μπούζντρα, Μακρίδης, Ραπτόπουλος, Πέτρου, Τζούνιορ Ριμπέιρο, Λιάτος, Φουφούνης, Βλαχόπουλος.
Αγωνίστηκαν και οι: Ευαγγέλου, Πλατυκώστας, Ροδόπουλος, Αποστολής, Χατζηαντωνίου, Γούλας, Δαλιάνης, Παπαδόπουλος, Βαλλιάνος, Ψωμάρας, Μήτρου


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr