background img
banner
banner

«Έφυγε» το γελαστό παιδί…

ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 22ΧΡΟΝΟ ΑΙΓΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΞΗΡΟ

Τον πιο… πικρό καφέ κέρασε τους αμέτρητους φίλους του και κυρίως την αγαπημένη του οικογένεια, ο Παναγιώτης Ξηρός. Το νήμα της ζωής τού καλοσυνάτου νεαρού άνδρα κόπηκε άδικα προχθές στον δρόμο Λουτρακίου – Περαχώρας Κορινθίας, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα να καταλήξει σε γκρεμό και ο άτυχος νεαρός να τραυματιστεί θανάσιμα…

22 ετών μόλις ο Παναγιώτης, όμως τον ήξεραν όλοι και τον ξεχώριζαν για την ευγένεια και την καλοσύνη του. Ασχολείτο επαγγελματικά με τη διανομή καφέ, εργαζόμενος στο γνωστό κατάστημα «Μπρίκι» στο Αίγιο και είχε ιδιαίτερη αγάπη στις μοτοσικλέτες. Η μοτοσικλέτα που τον… παρέσυρε στον θάνατο μάλιστα, ήταν ο λόγος που βρέθηκε σε αυτή την τελευταία βόλτα στη γειτονική Κορινθία προκειμένου να την αγοράσει.

Τη στιγμή της τραγικής διαδρομής, μετέβαινε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για τη μεταβίβαση. Κατά τη διάρκεια όμως και πάνω σε στροφή, η μηχανή ξέφυγε από την πορεία της και ο νεαρός Αιγιώτης κατέληξε σε γκρεμό δεκάδων μέτρων. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα και επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του, 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 6 άνδρες, περιπολικά του Α.Τ. Λουτρακίου και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ.

Η είδηση του θανάτου του άτυχου Παναγιώτη σκόρπισε τη θλίψη ενώ όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πουν για το γελαστό παιδί… Επίσης, βύθισε στο πένθος τους γονείς του, Γιάννη και Κατερίνα και τον αδελφό του Βασίλη. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αβύθου, ωστόσο η σορός του θα βρίσκεται στον ναό από τις 5.00.

To protionline.gr εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του άτυχου παλικαριού.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr