background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ήρθε και ο Βραζιλιάνος Ριμπέριο Βαλντιμίρ Τζούνιορ

ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο …εφιάλτης του κυπέλλου ανήκει πλέον στο παρελθόν. Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, στον Παναιγιάλειο δεν είχαν άλλες επιλογές, από το να καταφέρουν να παρατάξουν μια ομάδα στο γήπεδο του Ρουφ, αποφεύγοντας έτσι τις επιπτώσεις του προστίμου και της αφαίρεσης βαθμών. Έστω και με 11 διαθέσιμους, αφού ο Στέλιος Καρβούνης ήταν τραυματίας, ο Παναιγιάλειος στάθηκε άξια στο ύψος των περιστάσεων κυρίως στο α΄ ημίχρονο, αφού στη συνέχεια προδόθηκε από την κούραση και την απειρία. Παράλληλα είχαμε και την καθυστέρηση έναρξης αφού με τα τεστ να έχουν γίνει το πρωί της Παρασκευής, το απόγευμα της Κυριακής είχε περάσει ο χρόνος των 48 ωρών που ορίζεται σαν διάστημα.

Το πρωί της Πέμπτης πάλι η προπόνηση του Παναιγιάλειου

Μια νέα καθυστέρηση προκύπτει στην προετοιμασία του Παναιγιάλειου. Ο προπονητής Φάνης Γκέκας προτίμησε να ασχοληθεί εντατικά και αποκλειστικά τις επόμενες μέρες με την ενίσχυση της ομάδας, ορίζοντας την επόμενη προπόνηση του Παναιγιάλειου το πρωί της Πέμπτης.

Ακόμα τρεις προσθήκες στο μελανόλευκο ρόστερ

Ύστερα από τον Κώστα Δαλιάνη, παίκτες του Παναιγιάλειου θα πρέπει ακόμα να θεωρούνται: Ο Βραζιλιάνος μέσος Valdemir Junior. Γεννημένος το 1995 μεταγράφηκε από την Πολωνική Βλοσλάβιεκ. Ακόμα ο μπακ χαφ Άγγελος Κουρτελέσης (1997) από την Κασσιόπη και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Ιωαννίδης (1999) από την Νίκη Αγκαθιάς. Συνέχεια μεταγραφών αναμένεται σήμερα, μέχρι να ολοκληρωθεί το ρόστερ του Παναιγιάλειου.

Ο Ν. Ψυχογιάννης παρέταξε την 11άδα στο Ρουφ

Την ομάδα παρέταξε στο γήπεδο ο Νίκος Ψυχογιάννης, που μίλησε στο protionline.gr  για τις εντυπώσεις του: «Με 11 ποδοσφαιριστές όλους και όλους και με ελλιπή όπως γνωρίζετε προετοιμασία, τα παιδιά παρά τις αντιξοότητες στάθηκαν αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο. Τα περισσότερα πήραν το βάπτισμα του πυρός σε ένα παιχνίδι Γ΄ Εθνικής, που ήταν μια πολύ καλή εμπειρία και αν δουλέψουν σωστά, θα έχουν την ευκαιρία για περισσότερες τέτοιες εμπειρίες στο μέλλον. Φυσικά η κούραση κατέβαλλε την ομάδα στο β΄ ημίχρονο, για να ακολουθήσει δίκαια η ήττα.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr