background img
banner
banner

Με ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις και ουσιαστικά συμπεράσματα

Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ «ΠΡΟΝΑΙΑ ΑΘΗΝΑ» ΚΑΙ «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ»

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Προναία Αθηνά με την Εταιρεία Ελλήνων Ευεργετών για τον εορτασμό της Επετείου Ίδρυσης της Φιλικής Εταιρείας στο θέατρο Αθηνά στις 14 Σεπτεμβρίου.

Άκρως ενδιαφέρουσες ήταν οι τοποθετήσεις των αξιόλογων ομιλητών (Αποσκίτης, Ζαΐμης, Δημητρόπουλος, Μελετόπουλος, Μπελεγράτης, Ξεπαπαδάκος και Μιχαλοπούλου) που έδωσαν πολλές ιστορικές πληροφορίες για την Φιλική Εταιρεία και τους Υψηλάντηδες και το πως αυτοί συνέβαλαν στην Εθνική Παλιγγενεσία! Ακολούθησε η εξαιρετική παράσταση “Φιλική Εταιρεία” και στους ηθοποιούς δόθηκε ως δώρο από την πρόεδρο Σοφία Μιχαλοπούλου το cd της Προναίας Αθηνάς από το συγκρότημα των ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ, που φέρει τον τίτλο Ελλάδα Εμπρός! Την φωτογραφική κάλυψη ανέλαβε ο Μανώλης Καζεράκης.

΄΄Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας. Είναι πιστεύω μας πως σε αυτές τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, μπορούμε πάντα να αντλούμε δύναμη από τους ήρωες προγόνους μας και τα έργα τους και να ανταποκρινόμαστε επάξια στις περιστάσεις!΄΄, ανέφερε η κ. Μιχαλοπούλου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr