background img
banner
banner

Νέο σωματείο ο Αθλητικός Σκακιστικός Oμιλος Αιγιάλειας

ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΕΜΑΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ Ο «ΔΑΣΚΑΛΟΣ» Ν. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ύστερα από μια σειρά επιτυχιών, ο πολύπειρος και πολυβραβευμένος σκακιστής Νίκος Νικολακόπουλος ξεκίνησε την εκπαίδευση σε έναν καινούριο όμιλο τον Αθλητικό Σκακιστικό Ομιλο Αιγιάλειας, για τον οποίο η πρόεδρος Κατερίνα Μερτίκα αναφέρει: «Με αγάπη για τα παιδιά και το σκάκι, με εργατικότητα ήθος και συνέπεια, μια ομάδα φίλων, αποφασίσαμε να ιδρύσουμε αυτό τον σύλλογο. Με τον πιστοποιημένο Σχολικό Προπονητή FIDE κ. Νίκο Νικολακόπουλο, ευελπιστούμε να παρέχουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας και όχι μόνο».

Ο γραμματέας του Συλλόγου και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αιγιάλειας Κωνσταντίνος Σπανουδάκης πρόσθεσε: «Δημιουργήσαμε έναν πλήρως ανακαινισμένο, κλιματιζόμενο χώρο, όπως αρμόζει στο άθλημα που υπηρετούμε και τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα για τον covid -19, να προσφέρουμε μάθηση, παιχνίδι και όλα τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει το σκάκι στα παιδιά μας».

Νικολακόπουλος: «Άθλημα εγρήγορσης το σκάκι»

Ο εκπαιδευτής Νίκος Νικολακόπουλος δάσκαλος στο σκάκι από το 2015 για το συγκεκριμένο άθλημα είπε: «Το σκάκι διαμορφώνει χαρακτήρες, λειτουργεί θετικά στην εξέλιξη του νου και στην εγρήγορση σκέψης, όπως τα μαθηματικά. Προσωπικά υπόσχομαι διακρίσεις σε ατομικά και πανελλήνια πρωταθλήματα.

Μάλιστα είμαι τώρα αισιόδοξος για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου θα λάβουν δυο αδέλφια που τα διδάσκω και είναι ήδη πρωταθλητές στις ηλικίες τους. πρόκειται για τα αδέλφια Χαράλαμπο και Μαριάντα Λάμπου.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr