background img
banner
banner

Ο αγιασμός του «Αθηνόδωρου» και οι ακόμη πιο υψηλοί στόχοι για τη νέα σεζόν

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Με την παρουσία νεαρών αθλητών και γονέων, παιδιών του ΕΚΑΜΕ Αιγίου, του δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, του επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας Χρήστου Γούτου, αντιδημάρχων και μελών της δημοτικής αρχής και χορηγών, τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (1/9) στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο καθιερωμένος αγιασμός για τον σύλλογο στίβου ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ.

Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Ιωάννης Πετρόπουλος ενώ παράλληλα, έγινε παρουσίαση του προγράμματος προπονήσεων της νέας χρονιάς με τις σχετικές οδηγίες για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Θυμίζουμε, ότι πέρυσι τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος αλλά φέτος δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» λόγω υποχρεώσεων εκτός Αιγιάλειας. Συμπαρίσταται πάντα στις προσπάθειες του συλλόγου έχοντας δείξει το ενδιαφέρον του με προσωπικές συγχαρητήριες επιστολές σε αθλητές για τις επιτυχίες τους. Ο χώρος του στίβου άλλωστε δεν του είναι άγνωστος αφού όπως είναι γνωστό υπήρξε αθλητής της Ε.Φ.Α στους δρόμους ταχύτητας.

Στις ομιλίες που ακολούθησαν, άπαντες εξήραν το σημαντικό έργο που προσφέρει ο αιγιώτικος σύλλογος, τις δεκάδες επιτυχίες που έχει να επιδείξει σε πανελλαδικό επίπεδο και τις ακόμη μεγαλύτερες προοπτικές που έχει για το άμεσο μέλλον. Οι στόχοι για τη νέα σεζόν είναι ακόμη πιο υψηλοί ενώ στο προσκήνιο επανήλθε το θέμα του κλειστού προπονητηρίου η κατασκευή του οποίου είναι θέμα εβδομάδων για να ξεκινήσει, όπως υποσχέθηκαν τόσο ο δήμαρχος όσο και ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τάκης Ανδριόπουλος. Ήδη, έγινε γνωστό ότι στις 10 Σεπτεμβρίου θα αναρτηθούν επίσημα οι όροι δημοπράτησης του έργου, κάτι που σημαίνει ότι οι διαδικασίες έχουν μπει στην τελική ευθεία.

4 στρέμματα για αγωνίσματα του στίβου στις «ελιές»

Μια ακόμη σημαντική εξαγγελία έγινε δια στόματος του κ. Ανδριόπουλου και αφορά στο χώρο έξωθεν του σταδίου (ελιές). Στα 2,5 στρέμματα που ανήκουν στο δήμο, θα προστεθεί ακόμη 1,5 στρέμμα το οποίο θα αγοραστεί από ιδιώτη και αφού περιφραχτεί, θα «στεγάσει» ορισμένα αγωνίσματα του στίβου (π.χ. σφαίρα) και κάποιες αθλοπαιδιές, προκαλώντας αποσυμφόρηση στους επιβαρυμένους χώρους εντός του σταδίου. Οι άνθρωποι του ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ ευχαρίστησαν θερμά τη δημοτική αρχή και όλους όσοι προσφέρουν στήριξη στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Το αγκάλιασμα του συλλόγου από πολλές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης (που συνεχώς αυξάνονται), ικανοποιεί και επιβραβεύει την όλη προσπάθεια. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι χορηγοί Αναστασόπουλος (ΚΡΙΝΟΣ) και Τσινούκας, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Νίκος Μπαλάσης και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας Κ16 Αποστόλης Αποστολόπουλος.

Να σημειωθεί πως οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά για όλα τα τμήματα, κάθε απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου και στο δημοτικό στάδιο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr