background img
banner
banner

Πήρε Μάριο Παναγιωτόπουλο η Αιγείρα / Ακράτα

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ: ‘’ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ’’

Με την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού Μάριου Παναγιωτόπουλου στην Αιγείρα / Ακράτα κάπου εδώ κλείνουν την υπόθεση ενίσχυσης στο φετινό ρόστερ.
Ακόμα ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει στα δύσκολα την ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας, ο οποίος προερχόμενος από τον Πανμοβριακό Ριόλου, πέρυσι έπαιξε στην Γ΄ Εθνική με την ομάδα του Τσιλιβή, σαν επιλογή του προπονητή Χάρη Ράντου.

Το νέο απόκτημα της Αιγείρας / Ακράτας ο Μάριος Παναγιωτόπουλος φωτογραφίζεται με τον ταμία της ομάδας Νίκο Αλέφαντο, ο οποίος για τις φετινές μεταγραφές, δήλωσε στην «Π» τα εξής:
«Σίγουρα οι επιλογές που κάναμε για την ενίσχυση της ομάδας, θα της χαρακτήριζα από το πάνω …ράφι. Με την απόκτηση και του επιθετικού Μάριου Παναγιωτόπουλου, θεωρώ ότι τελειώσαμε με τις μεταγραφές και επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα.»

Για την προετοιμασία της Αιγείρας / Ακράτας ο Νίκος Αλέφαντος είπε:

«Η προετοιμασία μας κύλησε αρκετά καλά, με σχεδόν αθρώα συμμετοχή σε ένα διάστημα 6 εβδομάδων. Υπάρχει ικανοποίηση από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την προσπάθεια των παικτών.
Πιστεύουμε ότι με το «δέσιμο» της ομάδας θα βελτιώσουμε αισθητά το αγωνιστικό μας πρόσωπο».

Για τους στόχους της ομάδας, ο ταμίας της Αιγείρας / Ακράτας δήλωσε:
«Σκοπός μας είναι μια καλή αγωνιστική παρουσία στοχεύοντας την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη 4άδα. Περιμένουμε τον κόσμο της Αιγιάλειας να στηρίξει τη νέα μας προσπάθειας για να έχει η ομάδα της περιοχής μας πρωταγωνιστικό ρόλο.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr