background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αγώνας δρόμου για τα δελτία των μελανόλευκων

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Μαζεύουν δύναμη και κουράγιο στον Παναιγιάλειο, για να δώσουν ζωή και πνοή σε μια ομάδα που έφτασε στο ναδίρ και θα χρειαστεί χρόνο και πράγματα για να ορθοποδήσει.
Με 21 ποδοσφαιριστές η χθεσινή προπόνηση, αφού είχαμε την προσθήκη νέων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα περάσουν από το «κόσκινο» του προπονητή Παναγιώτη Κορομπόκη, για να υπογράψουν στον Παναιγιάλειο και να φορέσουν την μελανόλευκη.

Μόνο έξι παίκτες με δελτίο!

Έχουν ξεκινήσει οι αποστολές των μελανόλευκων δελτίων στην ΕΠΣ Αχαΐας προς έκδοση, αφού την ερχόμενη Κυριακή έχουμε το παιχνίδι κυπέλου με τον ΠΑΟ Ρουφ.
Μέχρι τώρα παίκτες του Παναιγιάλειου μπορούν να θεωρούνται οι: Βίλλιος, Λιάτος, Αποστολής, Πλατυκώστας, Ξυνός. Βαλιάνος.
Σήμερα αναμένεται να προχωρήσουν τα δελτία των Κάσα, Νικολάου και Καρβούνη.

Καλύτερα να μην είχε δηλώσει στο κύπελο ο Παναιγιάλειος

Ποιος περίμενε να έχουν εξελιχθεί τα πράγματα έτσι στην Αιγιώτικη ομάδα και με τόση μεγάλη καθυστέρηση. Το κύπελλο μετά την αναβολή ορίστηκε για την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα και δεν παίρνει άλλη αναβολή. Υπολογίζεται ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Παναιγιάλειος θα έχει τα δελτία τουλάχιστον 12 ποδοσφαιριστών, για να κατεβάσει μια ομάδα για μια τυπική περισσότερο διαδικασία, αφού οι μελανόλευκοι είναι ανέτοιμοι και δεν έχουν ακόμα προστεθεί τα δυνατά «χαρτιά» στη σύνθεση της ομάδας.
Πρέπει να παρουσιαστεί και να παίξει στην Αθήνα ο Παναιγιάλειος έστω με σύνθεση ανάγκης, διαφορετικά θα χάσει το παιχνίδι άνευ αγώνα, θα τιμωρηθεί με -5 βαθμούς από το πρωτάθλημα και με πρόστιμο 2500 ευρώ.

Ήρθαν 4 παίκτες αναμένονται σήμερα και άλλοι

Από χθες έχουν ξεκινήσει οι δοκιμές ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν προέρχονται από την περιοχή μας, ενώ κάτι ανάλογο θα συνεχιστεί και σήμερα.
Πρόκειται για τους Έρβις Τσίνα (22 ετών αριστερό μπακ), Μαρσέλο Μερκούρι (Βραζιλιάνος τερματοφύλακας 29 ετών), Μπάμπης Χατζηαντωνίου (19 ετών αριστερό μπακ) και Παναγιώτης Λούζης (Στόπερ 32 ετών).


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr