background img
banner
banner

Πανελλήνιοι πρωταθλητές στο σκάκι Μαριάντα και Χαράλαμπος Λάμπου

Στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα για παιδιά ηλικίας ως 8, 10, 12 και 14 ετών (Κ8-14) που έγιναν στην Πάτρα, τα αδέλφια Χαράλαμπος και Μαριάντα Λάμπου, κέρδισαν για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις και τις πρωτιές από όλη την Ελλάδα και πανάξια σήκωσαν τα κύπελλα.

Στο Open ως 8 ετών νικητής ήταν ο Χαράλαμπος Λάμπου

Στα κορίτσια ως 8 ετών νικήτρια αναδείχθηκε η Μαριάντα Λάμπου.

Τα χρυσά παιδιά στο άθλημα του σκάκι, ήσαν και πέρυσι πρωταθλητές ανήκουν στον όμιλο «Αίγλη Παπάγου» και τον τελευταίο 1.5 χρόνο τα προπονεί ο Νίκος Νικολακόπουλος (ΑΣΟΑ).

Αναστασία Λάμπου – Τσαγκαράκη: «Συγχαρητήρια και στον δάσκαλο κ. Νίκο Νικολακόπουλο»

Πανευτυχής η μητέρα των παιδιών Αναστασία Λάμπου – Τσαγκαράκη, ύστερα από την μεγάλη επιτυχία τους συγχάρηκε τον δάσκαλο Νίκο Νικολακόπουλο και δήλωσε στην «Π» τα εξής:
«Το ξεκίνημα των παιδιών έγινε στην Αθήνα στον όμιλο «Αίγλη Παπάγου», τα στήριξε πολύ ο κ. Παναγάκος σχεδόν δυο ολόκληρα χρόνια, τους έδωσε γερές βάσεις, βοήθησε πολύ και ο διεθνής master Aναστάσιος Τσούμπας.

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο, το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησής τους το έχει αναλάβει ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, ο οποίος άμα δει παιδί που να αγαπάει το σκάκι, δίνεται. Είναι και παιδαγωγός, γνωρίζει να φέρεται και να χειρίζεται όμορφα τα παιδάκια, δίνει πάντα παραπάνω απ’ αυτά που έχουν συμφωνηθεί με τον γονέα. Επίσης αυτό που αξίζει να αναφέρουμε και για λόγους τοπικιστικούς, είναι ότι το δικό μου όνομα είναι Αναστασία Λάμπου – Τσαγκαράκη, τα παιδιά μου είναι εγγόνια του Λυκειάρχη πατέρα μου, Στυλιανού Τσαγκαράκη.

Επίσης να πω ότι μακροπρόθεσμα, τα παιδιά θα στηρίξουν εδώ τον όμιλο του Αιγίου, δηλαδή όταν με το καλό ο όμιλος θα πάει Εθνική κατηγορία. Μπορεί να μένουμε Αθήνα, αλλά οι ρίζες και η καταγωγή μας είναι από το Αίγιο που έχει σκακιστική παράδοση. Ευχόμαστε καλή αρχή και πάντα επιτυχίες στον όμιλο Αιγίου «ΑΣΟΑ».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr