background img
banner
banner

Παρεμβάσεις σε ύδρευση και αποχέτευση με κοινή εργολαβία

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑΑ ΓΙΑ ΑΙΓΙΟ ΑΙΓΕΙΡΑ – ΑΚΡΑΤΑ – ΔΙΑΚΟΠΤΟ

Βελτίωση της ύδρευσης και της αποχέτευσης σε συγκεκριμένες περιοχές «παντρεύει» σε κοινή εργολαβία το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ, προχωρώντας στη διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου. Το κόστος ανέρχεται σε 242.110 ευρώ, βάσει μελέτης και αποβλέπει στην ορθολογική λειτουργία των δικτύων ύδρευσης στις Δ.Ε. Αιγίου, Αιγείρας, Ακράτας και Διακοπτού αλλά και στη συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης στη Δημοτική Κοινότητα Αιγίου.

Ήδη, το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ, στη συνεδρίασή του το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ενέκρινε τη διενέργεια του διαγωνισμού, με την αντιπρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Διαμάντω Βασιλακοπούλου, να αναφέρει στο protionline.gr: ΄΄Τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες και με απόλυτη διαφάνεια προχωράμε στη διενέργεια του διαγωνισμού. Προκηρύσσουμε μαζί τις παρεμβάσεις σε μία εργολαβία και όχι τμηματικά και η ανάθεση θα γίνει σε αυτόν που θα καταθέσει την πιο συμφέρουσα οικονομική προσφορά΄΄.

Τι περιλαμβάνουν τα έργα

Παράλληλα, επισήμανε πως οι παρεμβάσεις κρίθηκαν αναγκαίες και βάσει της μελέτης, το έργο περιλαμβάνει την αποκατάσταση βλαβών των σωληνώσεων ύδρευσης στις Δ.Ε. Αιγίου, Αιγείρας, Ακράτας και Διακοπτού και τη συντήρηση των δικτύων ύδρευσης (περιλαμβάνεται ο καθαρισμός δεξαμενών-υδρομαστεύσεων, η συντήρηση του περιβάλλοντος χώρου αυτών, η επισκευή των ηλεκτρομηχανολογικών βλαβών και στον αυτοματισμό των γεωτρήσεων και ο έλεγχος-συντήρηση των χλωριωτών). Επιπλέον περιλαμβάνεται ο καθαρισμός-απόφραξη των αγωγών αποχέτευσης (οικιακών παροχών ή και κεντρικού δικτύου) του Αιγίου με χρήση εξειδικευμένου αποφρακτικού μηχανήματος υψηλής πίεσης και αναρρόφησης, ειδικού εξοπλισμού και μέσων, ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή λειτουργία του δικτύου αποχέτευσης.

΄΄Σκοπός΄΄, σύμφωνα με τα λεγόμενα της αντιπροέδρου, ΄΄είναι να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της Υπηρεσίας ούτως ώστε να υπάρχει απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία των δικτύων ύδρευσης στις ανωτέρω περιοχές και να εξασφαλίζεται η ορθή συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης του Αιγίου΄΄.

Ο προϋπολογισμός της ανέρχεται στο ποσό των 242.110 ευρώ (με Φ.Π.Α. 24%) και θα χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους. Η χρονική διάρκεια της σύμβασης θα είναι έως εξαντλήσεως του ποσού


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr