background img
banner
banner

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΙΣΤΑΣ: 4η θέση στο Πανελλήνιο για τον Χρήστο Τσερεντζούλια

Με μια 4η θέση έκλεισε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας Ανδρών – Γυναικών Elite 2021 για τον Χρήστο Τσερεντζούλια στο ολυμπιακό αγώνισμα του κειρίν. Προηγήθηκε μια 7η θέση στα 200 μέτρα ταχύτητας και μια 6η στο ομαδικό με την ομάδα του, τον Παναθηναϊκό. «Το μετάλλιο μπορεί να μην ήρθε αυτή τη φορά αλλά ήμουν ακόμα μια χρονιά εκεί με τους κορυφαίους.

Αυτό ήταν το 20ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που παίρνω μέρος και το 15ο στην κατηγορία ανδρών» δήλωσε ο Αιγιώτης πρωταθλητής ο οποίος σε ανάρτησή του ευχαρίστησε όλους όσους τον στηρίζουν οικονομικά και ηθικά όλα αυτά τα χρόνια. Την εταιρία ΚΡΙΝΟΣ, τη Ford Car Center και όλους τους χορηγούς, τον Παναθηναϊκό, την οικογένειά του και όλους τους φίλους του που του στάθηκαν και έδειξαν κατανόηση για άλλη μια χρόνια . «Και όλους εσάς που καθημερινά πιστεύετε σε εμένα αλλά και όλους εσάς που δεν πιστεύετε», καταλήγει.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας από την πλευρά της, με ανακοίνωση συγχαίρει τους πρωταθλητές Ελλάδος όλων των κατηγοριών και τους συλλόγους τους. «Φυσικά, αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες και όλες τις συμμετέχουσες για τις εξαιρετικές προσπάθειές τους, καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr