background img
banner
banner

Πολύ καλό πρόσωπο παρουσίασε ο Ήφαιστος/Αχιλλέας

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΑΡΑ ΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ ΜΕ 74-67

Σε ένα πολύ δυνατό φιλικό προετοιμασίας που έγινε το Σάββατο στην Πάτρα ο Ήφαιστος/Αχιλλέας γνώρισε την ήττα με 74-67 από τον ισχυρό Αίολο Αγυιάς ομάδα που θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ένα μήνα πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις και με το ρόστερ να μην έχει ακόμη ολοκληρωθεί η ομάδα της Αιγιάλειας έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και δημιουργείται ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά και τα επόμενα φιλικά προετοιμασίας καθώς και η ολοκλήρωση του ρόστερ. Θυμίζουμε, ότι την 1η αγωνιστική ο Ήφαιστος/Αχιλλέας θα αντιμετωπίσει στη Ρόδο τον τοπικό Διαγόρα σε μία δύσκολη πρεμιέρα. Όσο αφορά στον Αίολο, ο Στέλιος Χατζόπουλος είναι το νέο της απόκτημα. Ο 18χρονος πλέι μέικερ θα ενισχύσει την πατρινή ομάδα, ερχόμενος από τον ΣΔΥ Τρίπολης και πέρυσι σε 3 παιχνίδια μέτρησε 20 πόντους μέσο όρο, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία και δείγματα γραφής.

Ο Ανδρέας Παπαδημητρίου αρέσκεται στο να «δουλεύει» με νεαρά και ταλαντούχα παιδιά και έτσι περιμένει πολλά από τον νεοφερμένο παίκτη, τον οποίο είχε «σταμπάρει» από καιρό. Ο Αίολος Αγυιάς στην πρεμιέρα της νέας Γ΄ Εθνικής θα αντιμετωπίσει στην Κυπαρισσία τον τοπικό Δίωνα.

Ενίσχυση των ομάδων και δυνατά φιλικά

Ο Γλαύκος θα διοργανώσει τουρνουά στην έδρα του, την «Αποθήκη» με δυνατές ομάδες και ο ανταγωνισμός θα χτυπήσει…κόκκινο. Σίγουρα οι ομάδες βρίσκονται σε ρυθμό προετοιμασίας και τα αποτελέσματα δεν θα παίξουν μεγάλο ρόλο, αλλά Γλαύκος, Παναχαϊκή, Αίολος Αγυιάς και Σφήκα Αμαλιάδας λαμβάνουν μέρος στον ίδιο όμιλο της Γ΄Εθνικής και έτσι θα έχουν ενδιαφέρον οι πρώτες μάχες τους, έστω και σε φιλικό επίπεδο.
Το τουρνουά του Γλαύκου θα πραγματοποιηθεί 25 και 26 Σεπτεμβρίου.

Πρώτο φιλικό για την ΠΓΕ

Το πρώτο της φιλικό εν μέσω προετοιμασίας έδωσε η Παναχαϊκή, υποδεχόμενη την Γαλήνη, η οποία αγωνίζεται στην Α1 ΕΣΚΑ-Η κατηγορία.
Οι «ροσονέρι» του Θανάση Λιόνα επικράτησαν με 72-62, αγωνιζόμενοι χωρίς τον Νίκο Μοσχοβάκη.
Ο έμπειρος τεχνικός έβγαλε κάποια πρώτα συμπεράσματα, αν και οι παίκτες του ήταν καταπονημένοι από τις συνεχείς προπονήσεις.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr