background img
banner
banner

Σε διεθνές τουρνουά Beach Soccer οι «Λύκαινες»!

Στο διεθνές τουρνουά Beach Soccer Ανδρών της Νάπολης Πατρών συμμετείχε (σε αγώνα επίδειξης απέναντι στον Ηρακλή Πατρών) την προηγούμενη εβδομάδα η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα των Λύκων Αιγιάλειας. Το “2nd Spyros Avramis International Cup” διεξήχθη στο γήπεδο άμμου ΠΕΑΚ «Σπ. Αβράμης» και συμμετείχαν η Νάπολη, η Κοπεγχάγη, η Μαρσέιγ και η Ροστόκεν.
«Μας ζάλισε ο ήλιος, καήκαμε από τη ζέστη, φάγαμε αρκετή άμμο αλλά το ευχαριστηθήκαμε ! Συγχαρητήρια στην Νάπολη που καταφέρνει μέσα σε τέτοιες συνθήκες και διοργανώνει ένα τέτοιο διεθνές τουρνουά.

Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση και ελπίζουμε να μας καλέσετε και του χρόνου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος των Λύκων για την ξεχωριστή εμπειρία που βίωσαν τα κορίτσια με τη συμμετοχή τους για πρώτη φορά σε παρόμοιο τουρνουά.

Στον μικρό τελικό του 2nd Spyros Avramis International Cup η οικοδέσποινα Νάπολη, μετά από την τεράστια νίκη απέναντι στη Ροστόκερ (9-8 στα πέναλτι, 3-3κ.α./4-4παρ.), γνώρισε την ήττα από τη Μαρσέιγ με 6-3, η οποία το πρωί του Σαββάτου επικράτησε της Κοπεγχάγης 9-3. Στον τελικό η Μαρσέιγ νίκησε 4-3 στην παράταση την Κοπεγχάγη (3-3 κ.α.) και η νύχτα έγινε… μέρα από τα βεγγαλικά που φώτισαν τον πατραϊκό ουρανό, κατά την απονομή του τροπαίου στη νικήτρια ομάδα.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τη Νάπολη Πατρών στο γήπεδο άμμου του ΠΕΑΚ “Σπ. Αβράμης”, στη μνήμη του αδικοχαμένου συνιδρυτή και αθλητή της, Σπύρου Αβράμη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr