background img
banner
banner

Συγχαρητήριο μήνυμα Μητροπολίτη για τους επιτυχόντες και μη…

ΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Τα συγχαρητήριά του προς επιτυχόντες και μη των πανελλαδικών εξετάσεων εκφράζει με ανακοίνωσή του, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, τονίζοντάς τους πως θα είναι πάντοτε συμπαραστάτης στους αγώνες της ζωής τους!

Συγκεκριμένα, αναφέρει: ΄΄Αγαπητά μου παιδιά, νέοι φοιτητές και φοιτήτριες, ως πνευματικός σας πατέρας συμμετέχω στη χαρά σας και εκ βάθους καρδίας σας συγχαίρω με αγάπη πατρική για την επιτυχία σας. Αγωνιστήκατε σκληρά σε μία αβέβαιη και αγχώδη σχολική καθημερινότητα, υπό τη σκιά και τον φόβο της πανδημίας, ωστόσο καταφέρατε να κάνετε την υπέρβαση.
Με την αμέριστη συμπαράσταση των γονέων, των καθηγητών, των πνευματικών πατέρων, των φίλων σας, με όπλο σας τη μελέτη και στήριγμα την προσευχή, απολαμβάνετε σήμερα την επιβράβευση των κόπων σας και τη δικαίωση των προσδοκιών σας.

Άξιοι συγχαρητηρίων βεβαίως είστε και όλοι εσείς, που παρά τον μεγάλο αγώνα σας δεν καταφέρατε να έχετε ποθητά αποτελέσματα. Μην θλίβεστε και κυρίως μην απελπίζεστε. Σε αυτή την αναμέτρηση δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν όταν η θέληση είναι μεγάλη. Η ζωή είναι ένα πολύτιμο δώρο που προσφέρει συνεχώς νέες ευκαιρίες.

Εύχομαι οι γνώσεις και τα εφόδια που θα αποκτήσετε με τις σπουδές σας να σας δώσουν τη δύναμη να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις των δύσκολων καιρών που διανύουμε και να χτίσετε ένα λαμπρό μέλλον με ήθος και κατά Χριστόν προκοπή΄΄.

Και καταλήγει ο Μητροπολίτης: ΄΄Θέλω να γνωρίζεται ότι θα είμαι πάντοτε συμπαραστάτης στους ευγενείς αγώνες της ζωής σας.
Σε αυτή σας δε την πορεία, είθε ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, διά πρεσβειών της Παναγίας Μητέρας του, να σας ευλογεί, να φωτίζει τον δρόμο σας, να καθοδηγεί τα βήματά σας και να σας έχει κοντά Του, στην Πηγή της Σοφίας και της Γνώσεως, ώστε να προοδεύετε καθημερινά!

Καλές σπουδές και ευλογημένη σταδιοδρομία!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr