background img
banner
banner

ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Στα τελευταία φιλικά της Α’

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ, ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ

Τελευταίες δοκιμές πριν τα επίσημα παιχνίδια, είχαμε το περασμένο Σάββατο από δυο ομάδες της περιοχής μας που ανήκουν στην Α΄ κατηγορία.
Η Αιγείρα / Ακράτα επικράτησε στην έδρα της 1-0 του Αχαιού, ενώ στην Αχαγιά η Αχαϊκή σημείωσε φιλική νίκη 2-1 σε βάρος της Θύελλας Αιγίου.

ΑΕ Αιγείρας Ακράτας – Αχαιός Σαραβαλίου 1-0

Τελευταίο φιλικό παιχνίδι έδωσε στο γήπεδο της Ακράτας η Αιγείρα/Ακράτα,επικρατώντας 1-0 με γκολ που σημείωσε ο Ξύδης, ύστερα από ασίστ του Χρήστου Οικονόμου.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Οικονόμου επέστρεψε στην Αιγείρα / Ακράτα, μοιράζοντας την ασίστ για τα γκολ της φιλικής συνάντησης και θα αποτελέσει στην πορεία του πρωταθλήματος μια βασική λύση στις ανάγκες του προπονητή Φίλιππου Σχοινά.
Πολύ καλό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους και καλύτερο το α΄ ημίχρονο όπου σημειώθηκε και το γκολ που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Οι πολλές αλλαγές στην επανάληψη, περιόρισαν σε ένα βαθμό την ποιότητα του αγώνα.
Αιγείρα / Ακράτα: Γκόντας, Βλάχος, Οικονόμου, Μανθόπουλος, Τσίμπιτσης, Ξύδης, Αλέφαντος, Καλέλλης, Κυρίκος, Παράνομος, Σπανός.
Έπαιξαν ακόμα οι: Σταυρόπουλος, Καραχάλιος, Μάρκου, Τσούπι, Τριανταφυλλόπουλος, Καράμπελας, Στεφόπουλος, Μαλλής.

Αχαϊκή – Θύελλα Αιγίου 2-1

Με πολύ καλή απόδοση και παρουσία στο α΄ ημίχρονο, η Θύελλα Αιγίου προηγήθηκε 1-0 στην Αχαγιά με γκολ του Λαμπίρη. Η συνέχεια ανήκε στην Αχαϊκή, που γύρισε το παιχνίδι για να σημειώσει με ανατροπή την φιλική νίκη 2-1.
Θύελλα Αιγίου: Σταθόπουλος, Μανέτας, Μαρδάς, Αθανασίου, Θεολόγος, Αποστολόπουλος, Γκοτσόπουλος, Τιμοθέου, Διαμαντόπουλος, Αρβανίτης, Λαμπίρης.
Ακόμα έπαιξαν: Γκιώνης, Παπακωνσταντίνου, Μπλάτα, Ραπάι, Μητρόπουλος, Μουρτίκας, Ραυτόπουλος.

Συνεχίζουν κανονικά τα φιλικά τους στην Β΄ κατηγορία

Με περισσότερα χρονικά περιθώρια η Β΄ από την Α΄ κατηγορία μέχρι την αφετηρία του πρωταθλήματος, συνεχίζονται τα φιλικά παιχνίδια και οι δοκιμές από τις τεχνικές ηγεσίες.
Δυο ήσαν τα χθεσινά παιχνίδια που έγιναν στα γήπεδα Ροδιάς και Πλαστήρα, με τον Αστέρα Τέμενης και την ΑΕ Αιγίου να επικρατούν σε βάρος του Απόλλωνα και του Φοίνικα / Ζήρια αντίστοιχα.

Aπόλλων – Αστέρας Τέμενης 2-3

Με τον Γιώργο Ρότσκα να σημειώνει στο γήπεδο της Ροδιάς χατ τρικ, ο Αστέρας Τέμενης επικράτησε 3-2 σε βάρος του γηπεδούχου Απόλλωνα.
Η ομάδα της Τέμενης είχε προηγηθεί 1-0 στο ημίχρονο και στη συνέχεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, πριν μειώσει σε 2-3 ο Απόλλων με τους Λαμπρόπουλο και Μαρή.
Απόλλων: Βουλιέρης, Αγγελόπουλος, Γρηγορόπουλος, Νικολόπουλος, Δημόπουλος, Μητσόπουλος, Μπακρόζης, Τσαμολιάς, Χριστόπουλος, Μαρής, Χούσος.
Λαλόσι, Α. Παλαιολογόπουλος, Λαμπρακόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Κατσαρός, Θεοδωρόπουλος, Κ. Παλαιολογόπουλος, Λαμπρόπουλος.
Αστέρας: Σταμόπουλος, Οικονομόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Πολίτης, Ρότσκας, Δημόπουλος, Βαγγελάτος, Όρσι, Μανίκας, Δ. Μητρόπουλος, Γκιόκα.
Επίσης έπαιξαν: Μακρυγιαννάκης, Σταθόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Αγγ. Μητρόπουλος, Σάλτας, Νικολακόπουλος.
ΑΕ Αιγίου – Φοίνικας / Ζήρια 2-1

Στο γήπεδο Πλαστήρα η ΑΕ Αιγίου υποδέχτηκε τον Φοίνικα / Ζήρια, που έδινε το πρώτο φιλικό παιχνίδι. Με πολλές απουσίες παρατάχθηκαν οι δυο αντίπαλοι, χωρίς αυτό να εμποδίσει να πραγματοποιηθεί ένα καλό φιλικό διπλό.

Μαχαίρας και Αλεξάντερ Αϊντίν σημείωσαν τα γκολ της ΑΕ Αιγίου, ο Ζαντέγια μείωσε για τους φιλοξενούμενους.
ΑΕ Αιγίου: Δημόπουλος, Μεντζελόπουλος, Μεσσήνης, Ιατρόπουλος, Ρηγόπουλος, Τριανταφύλλου, Ψηλός, Ερ. Αϊντίν, Λυμπέρης, Αλ. Αϊντίν, Μαχαίρας.
Ακόμα έπαιξαν: Μπουρνάζος, Σινανάι, Ράππα, Αναστασόπουλος, Σταυρίδης.
Φοίνικας / Ζήρια: Ραπτόπουλος, Καραχάλιος, Χριστόπουλος, Μιχαλόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Αναστόπουλος, Τζελάι, Ψυχογιάννης, Λαλιώτης, Μεντζελόπουλος, Ζαντέγια
Ακόμα έπαιξαν: Κορδοτός, Αγγελάκης, Ξενόφως.

Τα φιλικά παιχνίδια της Τετάρτης

Την Τετάρτη θα παίξουν στις Καμάρες ο Αχιλλέας με την Άβυθο και στη Ροδιά ο Απόλλων με την Φλόγα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr