background img
banner
banner

Υποτροφίες «Ανδρέας Μεντζελόπουλος» για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ ΤΗΝ 4η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Συνεχίζεται για 12η συνεχή χρονιά ο θεσμός των υποτροφιών «Ανδρέας Μεντζελόπουλος» για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών και κατά την ακαδημαϊκή περίοδο 2021-2022. Οι υποτροφίες για τους προπτυχιακούς και τους υποψήφιους για Master αφορούν μόνο σε οικονομικά ασθενείς φοιτητές (πρώτος τίτλος σπουδών στις αντίστοιχες κατηγορίες). Η υποτροφία που θα δοθεί θα συνεχίζεται σε όλα τα έτη σπουδών υπό την προϋπόθεση ότι ο υπότροφος έχει καλή επίδοση στις σπουδές του.

Αναλυτικά οι προσφερόμενες υποτροφίες έχουν ως εξής: Για Προπτυχιακές Σπουδές: Έως Τριάντα (30) υποτροφίες των 5.000 €/έτος στους πρωτοετείς φοιτητές (νέο-εισαχθέντες το 2021). Για Μεταπτυχιακές Σπουδές (master-αποκλειστικά για αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίες θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών): Έως Δύο (2) υποτροφίες των 5.000 €/έτος και για δύο το πολύ έτη. Οι υποψήφιοι για να λάβουν υποτροφία δεν θα πρέπει να έχουν καμία άλλη οικονομική υποστήριξη κατά την διάρκεια των σπουδών τους.

Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων για όλες τις κατηγορίες των υποτροφιών λήγει τη Δευτέρα 4η Οκτωβρίου. Οι αιτήσεις καθώς και οι προϋποθέσεις υποβολής για κάθε ένα είδος από τις ανωτέρω υποτροφίες δίνονται στο ιστότοπο των υποτροφιών: https://www.upatras.gr/foitites/prizes-scholarships/mentzelopoulos-scholarships/ Οι υποτροφίες για Διδακτορικές Σπουδές θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Υπεύθυνος Διαχείρισης Υποτροφιών, Καθηγητής Βασίλειος Αναστασόπουλος (email: [email protected])


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr