background img
banner
banner

Υποτροφίες Υποψήφιων Διδακτόρων του Πανεπιστημίου Πατρών για το ακαδ. έτος 2021-2022

ΕΩΣ ΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Το Ίδρυμα «Ανδρέας Μεντζελόπουλος» & το Πρόγραμμα «Κ. Καραθεοδωρή» προκηρύσσουν υποτροφίες για τους υποψήφιους διδάκτορες που πρόκειται να εκπονήσουν διδακτορική διατριβή στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Οι υποτροφίες στοχεύουν στην υποστήριξη καινοτόμων επιστημονικών ιδεών, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε προϊόντα ή μεθόδους, που θα συνεισφέρουν στην οικονομία και την ευημερία της χώρα. Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται η παραμονή των επιστημόνων στον τόπο τους και η εμπλοκή τους στην παραγωγική διαδικασία.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 θα χορηγηθούν έως 19 υποτροφίες (10.000€/έτος για 3 έτη) για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Πανεπιστήμιο Πατρών ως εξής: 17 υποτροφίες θα χρηματοδοτηθούν από το Ίδρυμα «ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ», 2 υποτροφίες θα χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών και θα φέρουν το όνομα: «Υποτροφίες «ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ» & «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» για Διδακτορικές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών».

Οι υποτροφίες αφορούν όλα τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών. Οι υποψήφιοι για να λάβουν υποτροφία δεν θα πρέπει να έχουν καμία άλλη οικονομική υποστήριξη κατά την διάρκεια των σπουδών τους. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η Παρασκευή 22η Οκτωβρίου. Πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις υποβολής μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο των υποτροφιών: https://www.upatras.gr/foitites/prizes-scholarships/mentzelopoulos-scholarships/, καθώς και στον ιστότοπο του προγράμματος «Κ. Καραθεοδωρή». Για τεχνικά θέματα κατά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησής τους οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Μονάδα Μηχανοργάνωσης της ΜΟΔΥ ΕΛΚΕ Π.Π. με στοιχεία επικοινωνίας email: [email protected] ή/και τηλ.επικ.2610 99 7833.

Λειτουργία του Γραφείου Κοινωνικής Μέριμνας με δωρεάν συνεδρίες για τους φοιτητές

Συνεχίζονται και το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 οι δωρεάν συνεδρίες ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης, ψυχολογικής υποστήριξης και επαγγελματικής συμβουλευτικής, που παρέχονται στους φοιτητές από την Κοινωνική Μέριμνα του Πανεπιστημίου Πατρών. Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν και για την παρακολούθηση μαθημάτων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της Κοινωνικής Μέριμνας: https://socialwelfare.upatras.gr/


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr