background img
banner
banner

Rapid tests σε Αίγιο και Αιγείρα

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Δύο δωρεά προληπτικοί έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού από τον ΕΟΔΥ μέσω ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και δήμου Αιγιαλείας θα διεξαχθούν την Κυριακή και τη Δευτέρα σε Αίγιο και Αιγείρα αντίστοιχα.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού και λόγω της έξαρσης της πανδημίας, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.) και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests), στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης», την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου (και όχι το Σάββατο όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό), κατά τις ώρες 09:00 με 14:30, για το ευρύ κοινό.

Επίσης, στο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, από τον Δήμο Αιγιαλείας ανακοινώθηκε πως σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) για το κοινό, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου από τις 9.00π.μ. έως τις 2.30μ.μ. στο Κοινοτικό Κατάστημα Αιγείρας.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, οι ανεμβολίαστοι πολίτες μπορούν μεν να κάνουν δωρεάν rapid test στους ελέγχους του ΕΟΔΥ αλλά μόνο για προσωπική τους ενημέρωση, καθώς δεν θα τους εκδίδεται βεβαίωση για το αποτέλεσμα μέσω του gov.gr.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr