background img
banner
banner

Έμεινε όρθιος στο «γεφύρι» ο Παναιγιάλειος 2-1 την Αναγέννηση Άρτας

Χωρίς δυο βασικά του «εργαλεία» (δεν ήσαν έτοιμα τα δελτία των Χάμζι, Τοκάμ) ο Παναιγιάλειος γύρισε το παιχνίδι στην Άρτα, επικρατώντας 2-1 της Αναγέννησης που είχε προηγηθεί με πέναλτι.  Την ίδια ώρα τα άλλα δυο σωματεία του νομού μας γνώριζαν την ήττα. Η Παναχαϊκή 1-3 στο Καναλάκι από τον Αχέρωνα και ο Διαγόρας 0-1 στα Βραχνέικα από τον Τηλυκράτη.

Με το καλημέρα στους αγωνιστικούς χώρους, ο Παναιγιάλειος έδειξε ότι διαθέτει ψυχή, πείσμα και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του.

Απτόητος από το γκολ που δέχτηκε με πέναλτι από την Αναγέννηση, γύρισε με υπομονή την μπάλα και το παιχνίδι, για να ανατρέψει την σε βάρος του κατάσταση και να πάρει την πρώτη νίκη στην Άρτα απέναντι στην Αναγέννηση.

1-0 με πέναλτι η Αναγέννηση

Οι γηπεδούχοι από εκτέλεση φάουλ του Μανιώτη και την μπάλα να κοντράρει στην περιοχή του Παναιγιάλειου, βρέθηκαν να κερδίζουν ένα πέναλτι από το χέρι του Σπίντζου, παρά τις διαμαρτυρίες των μελανόλευκων στον διαιτητή Χατζηπαναγιώτου.

Το εκτέλεσε εύστοχα στο 15΄ ο Αναστασιάδης, παρά την ωραία προσπάθεια για απόκρουση του τερματοφύλακα Ιωαννίδη που διάλεξε την σωστή γωνία.

Μετά την ψυχρολουσία, ο Παναιγιάλειος ξεκίνησε μια σειρά επιθέσεων με στόχο την ισοφάριση. Είχε σουτ άουτ με τον Βλαχόπουλο στο 20΄ και καλές προϋποθέσεις με τον Μακρίδη  στην προσπάθεια του 26΄ που βρήκε τα σώματα των αμυντικών καταλήγοντας κόρνερ.

Ο Παναιγιάλειος με Α. Αφούσσι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου

Η Αναγέννηση βρέθηκε να απειλεί πάλι τον Παναιγιάλειο στο 43΄ με τον Ντε Μόρα, που πήρε την μπάλα από τον Αναστασιάδη, αλλά αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Ιωαννίδη.

Ήταν σειρά του Παναιγιάλειου να απειλήσει, αλλά και να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους. Ο Χατζηαντωνίου έβγαλε την σέντρα, ο Βαλλιάνος την γύρισε παράλληλα στην εστία και ο Σεμπάστιαν Αφούσσι με …τακουνάκι έστειλε την μπάλα στην άδεια εστία, αφού ο τερματοφύλακας Μπακόλας είχε εξουδετερωθεί.

Οι μελανόλευκοι τουμπάρουν το παιχνίδι στο 62΄ με τον Μακρίδη

Με επιμονή έφτασε στην ανατροπή ο Παναιγιάλειος, πετυχαίνοντας το νικητήριο 2-1 στο 62΄. Ο Λιάτος εκτέλεσε κόρνερ, ο Αφούσσι με γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι βρήκε τον Μακρίδη, ο οποίος με προβολή στην κίνηση σημείωσε το 2ο γκολ της ομάδας του.

Αποβολή του Σπίντζου στο 88΄

Δυο φορές είδε κάρτα για διαμαρτυρία ο Αλέξανδρος Σπίντζος, με αποτέλεσμα να φύγει από το παιχνίδι στο 88΄, γεγονός που υποχρέωσε τον Παναιγιάλειο να ολοκληρώσει το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο και να μην έχει τον κεντρικό αμυντικό στη διάθεσή του την ερχόμενη 2η αγωνιστική με τον Αχέρωνα Καναλακίου.

*Με καθυστέρηση 20 λεπτών ξεκίνησε το παιχνίδι στην Άρτα, ύστερα από βλάβη που παρουσίασε το λεωφορείο του Παναιγιάλειου, το οποίο και αντικαταστάθηκε για να γίνει η μεταφορά της αποστολής στο γήπεδο της Αναγέννησης.

Αναγέννηση Άρτας (Αν. Νταλάκας): Μπακόλας (46’ λ.τ. Μαλιζόγλου), Μπαντής (79΄ Μπόκος), Κωστάκης (58΄ Τσέλα), Μυσιούδης, Σχισμένος, Γούλας, Ντε Μόρα, Μανιώτης, Σκανδάλης (58΄ Παπανικολάου), Αναστασιάδης, Μπότσαρης (58΄ Παπακίτσος)

Παναιγιάλειος: (Φ. Γκέκας): Ιωαννίδης, Κουρτελέσης, Χατζηαντωνίου (86’ Μπούζντρα), Αφούσσι Σεμπ., Σπίντζος, Αφούσσι Αλεξ, Ψωμάρας, Μακρίδης, Βλαχόπουλος (86΄ Πλατυκώστας), Λιάτος, Βαλλιάνος (60΄ λ.τ. Κρεμίτσας (86’  Ροδόπουλος).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr