background img
banner
banner

Ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της τηλεόρασης

ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ‘’ΗΛΙΟ’’ ΤΟΥ ΑΝΤ1 – Η ΑΙΓΙΩΤΙΣΣΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΝΤΟΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ‘’ΧΑΡΤΙΑ’’ ΤΗΣ ΣΤΟ ‘‘ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4’’ ΤΗΣ ΕΤ1

Η Αιγιώτισσα ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη βρέθηκε καλεσμένη προχθές Δευτέρα, στην εκπομπή της ΕΡΤ (για λογαριασμό του ΕΡΤ-FLIX) με τίτλο “Στούντιο 4”. Το ψυχαγωγικό πρωινό πρόγραμμα με παρουσιαστές τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, έκανε μια εκτενή αναφορά για την καλλιτεχνική δράση της ηθοποιού στη φετινή σεζόν, ενώ ούτε λίγο ούτε πολύ, σχολιάστηκαν επί τόπου και συζητήθηκαν αρκετά… Η παρουσία της για δεύτερη χρονιά στον ¨Αντένα¨ και στο σήριαλ “Ήλιος” ξεχωρίζει, ενώ η ίδια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο Αίγιο και τα εφηβικά της χρόνια, τα πρώτα της βήματα στο σανίδι και βέβαια, στην υπομονή που επέδειξε μέχρι η επιτυχία να της… “χτυπήσει” την πόρτα.

Η γνωστή ηθοποιός δέχτηκε με χαρά να συμμετάσχει σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ανοίγοντας πλήρως τα “χαρτιά” της στο πάνελ του “Στούντιο 4”. Μίλησε με ήπιο και χαλαρό τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, δεν φοβήθηκε να… καυτηριάσει και τα κακώς κείμενα των τελευταίων ημερών σε εθνικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα ήταν δεκτική και δίχως υπεκφυγές σε όλα όσα ρωτήθηκε από τους έμπειρους παρουσιαστές. Αυτοί μάλιστα, όταν έκαναν ειδική μνεία στην εξωτερική της εμφάνιση και τη λάμψη που εκπέμπει, η Ντόρα Μακρυγιάννη απάντησε ότι κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη να ακούει ότι αρέσει και πως δεν την ενοχλεί διόλου να το ακούει! Η νεαρή ηθοποιός ήταν ετοιμόλογη και με πολύ καλή διάθεση για συζήτηση και συμμετείχε δίχως ιδιαίτερες υπεκφυγές και μια δόση… αλτρουισμού.

Με 100.000 followers χαίρει μεγάλης αποδοχής σε νεαρές ηλικίες!

«Δεν μπορώ να πω ότι μου ήρθαν όλα εύκολα και δεν μπορώ να πω ότι μου ήρθαν όλα δύσκολα στην ζωή μέχρι τώρα” ήταν η απάντησή της όταν ρωτήθηκε κάτι ανάλογο, ενώ αμέσως μετά σχολίασε “είμαι της άποψης ότι πρέπει να παλέψεις για να κατακτήσεις κάτι, η ζωή μου δεν ήταν και στρωμένη με ροδοπέταλα!”. Η καλλιτέχνης, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει αγγίξει το “όριο” των 100 χιλιάδων followers στο Instagram και χαίρει μεγάλης αποδοχής στα σόσιαλ μίντια από άτομα νεαρής ηλικίας ως επί το πλείστον, μίλησε για την παρουσία της στην επιτυχημένη σειρά “Ήλιος” της τηλεόρασης του Αντέννα, λέγοντας “είναι ένας ρόλος που προσπαθώ να αποδίδω όσο καλύτερα γίνεται. Μου αρέσει πολύ να αναγνωρίζεται η δουλειά μου και αναζητώ κάποιος να έχει να πει μια καλή κουβέντα για την προσπάθειά μου» δήλωσε στο τηλεοπτικό πάνελ η Ντόρα Μακρυγιάννη, την οποία είχε ξεχωρίσει πρώτη από όλους η Θεανώ Κυριάκη, όταν και της πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την καθημερινή δραματική σειρά ¨Γυναίκα Χωρίς Όνομα¨ την σεζόν 2018.

Έχει πέσει και αυτή θύμα εκβιασμών και λεκτικής βίας

Στη συνέχεια της συνέντευξης και κατόπιν ανάλογης ερώτησης, αναφέρθηκε στο “κίνημα” της εποχής “me too” και σχολίασε με χαρακτηριστικό τρόπο τις περιπτώσεις κακοποίησης που έχουν έρθει στο “φως της δημοσιότητας” τα τελευταία χρόνια και στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι και η ίδια είχε πέσει θύμα εκβιασμών και λεκτικής βίας, σε μια σχέση της πριν από 4 χρόνια.

Μετά το ασφαλιστικό γραφείο του πατέρα της, την «κέρδισε» η Τέχνη

Στην δεκαπεντάλεπτη εμφάνιση της, η Αιγιώτισσα ηθοποιός δεν… λησμόνησε να αναφέρει στις σχολικές θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε με την “Θεατρική Ομάδα Αποφοίτων 1ου Λυκείου” και την “θητεία” της σαν ασφαλίστρια, στο γραφείο του πατέρα της, στην οδό Ερμού στο Αίγιο.

Μάλιστα όπως παραδέχτηκε και η ίδια, δεν “το ‘χε” και πολύ με τις ασφάλειες και πως έχει αφήσει επάξια αντικαταστάτριά της την αδελφή της, στο ασφαλιστικό γραφείο.
Η 30χρονη ηθοποιός, το επόμενο διάστημα θα εμφανίζεται στο ¨Θέατρο Τζένη Καρέζη¨ και στο έργο ¨ΑΓΩΝΑΣ ΝΕΓΡΟΥ ΚΑΙ ΣΚΥΛΩΝ¨ του Μπερνάρ Μαρί Κολτές, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Σωτηρίου και στο πλευρό των Δημήτρη Ραφαήλου, Σαμουήλ Ακίνολα και Μάρκου Παπαδοκωνσταντάκη.

Η ¨Αλίκη Βενεκίδη¨ της επιτυχημένης σειράς του Αντένα “μελετά” ήδη τα επόμενα καλλιτεχνικά της “βήματα” και όπως δήλωσε, θα δίνει τον καλύτερό της εαυτό, προκειμένου να συνεχίσει την ανοδική πορεία της στο χώρο της τηλεόρασης και της υποκριτικής.

Το link που μπορεί να δει κάποιος την συνέντευξη της Ντόρας Μακρυγιάννη στην εκπομπή της ΕΡΤ είναι https://youtu.be/hIrV4vCNJDQ και σίγουρα να… ευθυμήσει με τις μονολεκτικές απαντήσεις ¨δευτερολέπτου¨ που της έγιναν στο τέλος της συζήτησης, που έφερε σε όλους στο πλατό αρκετό γέλιο!

To protionline.gr να ευχηθεί τα καλύτερα στη λαμπερή ηθοποιό και κάθε σεζόν να είναι όλο και πιο ικανή!


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr