background img
banner
banner

Ένωσαν τις δυνάμεις τους και πρωτοστατούν | ΦΩΤΟ

ΔΥΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ – ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΣΜΟΥ ΕΓΙΝΕ  ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Η ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ «WATT + VOLT
ΑΙΓΙΟΥ – ΑΚΡΑΤΑΣ» ΚΑΙ «ΗΛΕΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΑΙΓΙΟΥ – ΑΚΡΑΤΑΣ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Μια πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη… “γωνιά” αντίκριζαν όσοι ήταν περαστικοί από την παραλιακή ζώνη της πόλης το πρωί της Κυριακής 17/10 από τις 9 και μετά, στο μικρό πλάτωμα, απέναντι από το κατάστημα “Κύβος”. Δύο μεγάλες και ανερχόμενες εταιρείες, η ¨WATT + VOLT ΑΙΓΙΟΥ – ΑΚΡΑΤΑΣ¨ και η «ΗΛΕΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΑΙΓΙΟΥ – ΑΚΡΑΤΑΣ» που έχουν σαν βάση τους αφενός την παροχή ενέργειας και αφετέρου ηλεκτροκίνηση, ένωσαν τα ¨όπλα¨ τους σε μια πολύ… δυναμική προσπάθεια, αυτήν της ενημέρωσης του κοινού για τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει κάποιος, συνεργαζόμενος με τις δύο επιχειρήσεις.

Ο κόσμος που περνούσε από την οδό Ζωοδόχου Πηγής, μπορούσε να ενημερωθεί για τα μεγάλη οικονομικά οφέλη που μπορεί να επωφεληθεί από τα ποικίλα προγράμματα παροχής ρεύματος της εταιρείας ¨WATT + VOLT¨ και να ενημερωθεί για οποιαδήποτε πληροφορία ήθελε, αφετέρου μπορούσε να θαυμάσει από κοντά κάποια από τα ποδήλατα και σκούτερ τα οποία λειτουργούν με κίνηση ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας ¨ΗΛΕΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΑΙΓΙΟΥ – ΑΚΡΑΤΑΣ¨. Ο εξωτερικός χώρος της έκθεσης γέμιζε συνέχεια από μικρά και μεγάλα παιδιά και όλοι ρωτούσαν και… ξαναρωτούσαν τους υπεύθυνους, δεκάδες πράγματα και πληροφορίες. Η κοινή δράση των δύο καταστημάτων βρήκε μεγάλη ανταπόκριση, στέλνοντας σε όλους το ξεκάθαρο μήνυμα ότι τις οικονομικές πηγές ενέργειας μπορούν πλέον να τις έχουν όλοι… και πως η μετακίνηση με ηλεκτροκίνητα οχήματα στην σύγχρονη εποχή, είναι πιο εύκολη και αναγκαία από ποτέ.

Τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας με τις δύο επιχειρήσεις που… ξεχωρίζουν

Στην ¨WATT + VOLT¨ καθένας πελάτης έχει πολλαπλά οφέλη για πραγματική οικονομία στο ρεύμα για το σπίτι ή την επιχείρηση, γιατί η εταιρεία αξιοποιεί τις απεριόριστες δυνατότητες του ηλεκτρικού ρεύματος, προσφέροντας καινοτόμες και μοναδικές υπηρεσίες για μια καλύτερη και πιο άνετη ζωή, αυξάνοντας παράλληλα την ενεργειακή εξοικονόμηση.

Η ¨ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΑΙΓΙΟΥ – ΑΚΡΑΤΑΣ¨ διαθέτει ηλεκτρικά οχήματα πόλης νέας γενιάς (scooter, ποδήλατα) και αναλαμβάνει να ¨οδηγήσει¨ την Αιγιάλεια σε μια καινούρια εποχή, με λύσεις λειτουργικές, οικονομικές και συμβατές με το περιβάλλον. Εξάλλου, τα ηλεκτρικά οχήματα είναι το μέλλον των βιομηχανιών σύμφωνα με τους ειδικούς, γιατί όχι μόνο δεν μολύνουν το περιβάλλον αλλά έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τα συμβατικά οχήματα.

Όλα τα οχήματα που εμπορεύεται η ¨ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΑΙΓΙΟΥ – ΑΚΡΑΤΑΣ¨ είναι φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς οι ηλεκτρικοί κινητήρες σε σχέση με τους απλούς και συμβατικούς, απαιτούν πολύ λιγότερη ενέργεια ενώ αναπτύσσουν αισθητά μειωμένη θερμοκρασία και είναι σχεδόν αθόρυβοι. Τα ηλεκτρικά οχήματα απαιτούν και αυτά ενέργεια, η οποία πρέπει να παραχθεί με κάποιον τρόπο. Ωστόσο, ηλεκτρική ενέργεια υπάρχει από ανανεώσιμες πηγές κάτι που σημαίνει μηδέν ρύπους στην παραγωγή, μηδέν και κατά την κατανάλωσή της. Η κυκλοφορία και η συντήρησή τους γίνεται με ελάχιστο κόστος καθώς οι ανάγκες κατανάλωσης ενέργειας είναι σαφώς μικρότερες από τα συμβατικά οχήματα καθιστώντας την απόκτησή τους άκρως συμφέρουσα. Αποτελούν δε, την ιδανική λύση για φθηνές μετακινήσεις.

Ειδικά σε μία πόλη με δομή σαν του Αιγίου και των κοινοτήτων της Αιγιάλειας, η χρήση ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου μπορεί να διευκολύνει και να ομορφύνει την καθημερινότητα. Η απόκτησή τους, επιδοτείται μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» και η ¨ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΑΙΓΙΟΥ – ΑΚΡΑΤΑΣ¨ διαθέτει τις γνώσεις να απαντήσει σε κάθε απορία τον καταναλωτή, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του καθένα ξεχωριστά. Οι δύο ¨φιλικές¨ εταιρείες απέδειξαν πως είναι έμπρακτοι υποστηρικτές της πράσινης ενέργειας και της ηλεκτροκίνησης, με αυτήν την ξεχωριστή χθεσινή δράση στην παραλία της πόλης. Η ημέρα είχε μεγάλο ¨πέρασμα¨ και υπήρχε μεγάλη προσέλευση, με το ενδιαφέρον του κόσμου να στρέφεται τόσο στην ενέργεια και την εξοικονόμηση χρημάτων από τις παροχές της WATT+VOLT όσο στην ηλεκτροκίνηση και τα οφέλη που έχουν όλοι από αυτήν. Έγιναν πολλά test ride από τον κόσμο σε πατίνια και scooter και ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος. Η WATT + VOLT (ΑΙΓΙΟΥ-ΑΚΡΑΤΑΣ) και η ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ (ΑΙΓΙΟΥ-ΑΚΡΑΤΑΣ) υπόσχονται πολλές εκδηλώσεις και εκπλήξεις στο μέλλον.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr