background img
banner
banner

Αίτημα για μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

ΕΞΕΦΡΑΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Δ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

Με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και με τον αντιπρόεδρο Κώστα Κεντέρη συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ειδικότερα, εξετάστηκαν οι προοπτικές αναβάθμισής τους, μέσα από την συνεργασία του ΣΕΓΑΣ και της ΠΔΕ, ώστε να παρέχουν στους αθλούμενους καλύτερες συνθήκες άθλησης. Παράλληλα, εκφράστηκε η επιθυμία και των δυο πλευρών για περαιτέρω συνεργασία ώστε η Δυτική Ελλάδα να γίνει ο μόνιμος οικοδεσπότης μεγάλων αθλητικών γεγονότων του στίβου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού εξέφρασε από την πλευρά του την επιθυμία του να φιλοξενηθούν τέτοιες διοργανώσεις εκτός από την Πάτρα, η οποία πρόσφατα μάλιστα είχε φιλοξενήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, και στις άλλες μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας μας, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις στα στάδια για τέτοιου είδους αγώνες.

Η ανταπόκριση από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ ήταν άμεση και θετική. Στο πλαίσιο αυτό προσδιορίστηκε νέο ραντεβού με το τεχνικό επιτελείο του ΣΕΓΑΣ, ώστε να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος στις αθλητικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες για να μπορέσουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα αγώνες Πανελληνίου ενδιαφέροντος που θα αναδείξουν την πολιτιστική και αθλητική κληρονομιά του τόπου μας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr