background img
banner
banner

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Με Σταθακόπουλο – Σωτηρόπουλο πολύ εύκολα το “2 στα “2 (71-35)

Ο Αστέρας Τέμενης συνέτριψε με 71-35 στο κλειστό του Αιγίου τον Πανωλενειακό για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑ-Η δείχνοντας… άγριες διαθέσεις θέσεις από το ξεκίνημα και τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο. Με την ομάδα του Άρη Ξενούλη έκαναν το ντεμπούτο τους και οι Διαμαντής Σταθακόπουλος, Γιάννης Σωτηρόπουλος τα δελτία των οποίων εκδόθηκαν δύο ημέρες πριν το παιχνίδι και πλέον ανήκουν επίσημα στον Αστέρα μετά τη “χρυσή τομή” που βρέθηκε με τη διοίκηση του Κεραυνού Αιγίου στον οποίο ανήκαν.
Οι δύο νεαροί παίκτες έχουν σημαντικές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και της Α1 ΕΣΚΑ-Η (ο Σταθακόπουλος ήταν και αρχηγός του Κεραυνού) και με την παρουσία τους ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο στην ομάδα της Τέμενης που φαντάζει πλέον πλήρης σε όλες τις θέσεις.

Το παιχνίδι με τον Πανωλενειακό εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία με τους φιλοξενούμενους να μη μπορούν να αντιδράσουν από το ξεκίνημα. Είχαν και κάποιες απουσίες (με πιο σημαντικές αυτές των Μάρκου και Μπούκλη) αλλά και πάλι η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν πολύ μεγάλη.
Στο 10΄ το σκορ ήταν 21-2 και στο ημίχρονο 38-15 ενώ στο 30΄ η διαφορά έφτασε στο +35 (56-21). Κορυφαίος του Αστέρα ήταν ο νεαρός Βλάχος με 21 πόντους, 10 έβαλε ο Σταθακόπουλος ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι σκόραραν και οι 11 παίκτες που αγωνίστηκαν (απουσίαζε ο Πασαλής).

 

Συνεχίζει στα 48 του ο Βασίλης Παπαδόπουλος!

Αξίζει να σημειωθεί ότι καλύτερος παίκτης του Πανωλενειακού ήταν ο… 48χρονος Βασίλης Παπαδόπουλος που συνεχίζει να αγωνίζεται σε αυτή την ηλικία. Έπαιξε και με τον Κεραυνό Αιγίου στη Β΄ Εθνική πριν από 12 χρόνια, όταν δηλαδή ήταν 36 χρονών προερχόμενος από ομάδες της Α1 και Α2 Εθνικής και μετά την αποχωρησή του από το Αίγιο συνεχίζει σε τοπικό επίπεδο.
Μάλιστα έπαιξε σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στους φιλάθλους, οι περισσότεροι από τους οποίους τον αναγνώρισαν.
Διαιτητές: Τσακαλογιάννης – Αποστολόπουλος

Δεκάλεπτα: 21-2, 38-15, 56-21, 71-35

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ (Ξενούλης): Ράπτης 6, Δούβος 4, Γκούτης 7(1), Σταθακόπουλος 10, Γαλιάνος 6, Σωτηρόπουλος 4, Βλάχος 21 (4), Καρακάσης 5(1), Τεμπέλης 3(1), Βούλγαρης 3, Βαγενάς 2.

ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ (Γιαννόπουλος): Μιαούλης, Κωνσταντινόπουλος, Παπαντωνόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος 2, Γ. Μπαχούρος, Μπεκυράς 11, Κουκούμης 10, Β. Παπαδόπουλος 12, Θ. Μπαχούρος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr