background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παίζουν εκτός οι πρωτοπόροι Αιγείρα / Ακράτα και Κεραυνός

Δύσκολη αποστολή περιμένει τους δυο πρωτοπόρους Κεραυνό και Αιγείρα / Ακράτα, που αγωνίζονται εκτός έδρας. Ο Κεραυνός θα φιλοξενηθεί στην Αγυιά από τον Αετό Πατρών και η Αιγείρα / Ακράτα στα Καλάβρυτα από την τοπική ΑΕΚ. Με όπλο τις τελευταίες καλές εμφανίσεις σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια, η Αιγείρα / Ακράτα θα διεκδικήσει με αξιώσεις το αήττητο στο γήπεδο των Καλαβρύτων. Στο Προάστειο η Νίκη θα προσπαθήσει να σημειώσει την πρώτη εντός έδρας επιτυχία, αφού ξεπεράσει το το εμπόδιο του Ψαθόπυργου.

Την Κυριακή το παιχνίδι της Θύελλας Αιγίου

Δυο είναι τα παιχνίδια για την Κυριακή. Η Θύελλα Αιγίου μετακομίζει στο γήπεδο της Τέμενης να υποδεχτεί τον Δαβουρλή, αφού το Δημοτικό Στάδιο παραμένει κλειστό. Χαρακτηριστικό για την Αιγιώτικη ομάδα είναι ότι δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της με τον Ψαθόπυργο, έχει κατακτήσει και τους 4 βαθμούς που διαθέτει εκτός έδρας, είναι ώρα να πάρει κάτι και σαν γηπεδούχος, άσχετα αν αυτό θα διεκδικηθεί στο γήπεδο της Τέμενης. Το άλλο παιχνίδι της Κυριακής είναι στο Ρίο, ανάμεσα στον Αετό Ρίου και το Άνω Καστρίτσι.

Ανακοινώθηκε από τον Κεραυνό ο Ανδρέας Κουραχάνης

Στη δύναμη του Παναιγιάλειου ανήκε τα δυο τελευταία χρόνια ο Ανδρέας Κουραχάνης, μετακόμισε την μεταγραφική περίοδο στο Ναυπακτιακό Αστέρα, που τελικά δεν παρέμεινε και επέλεξε να επιστρέψει και πάλι στην περιοχή μας, φορώντας τα χρώματα του Κεραυνού.
Ακόμα μια δυνατή μεταγραφή στην ομάδα του Αγίου Βασιλείου, που τον διατηρεί στον τίτλο του φαβορί που κατέχει.

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 16/19 -16:30
Αετός Π. – Κεραυνός: Πράνταλος
Νίκη Πρ. – Ψαθόπυργος: Καδδάς
18:00 Καλάβρυτα – Αιγ/Ακράτα: Παπαδόπουλος
Κυριακή 17/10 -16:30
Θύελλα – Δαβουρλής: Καμζόλας
Αετός Ρίου – Α Καστρίτσι: Σαφαρίκας


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr