background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παίζουν μεταξύ τους οι πρωτοπόροι Αιγείρα / Ακράτα – Νίκη Προαστίου

Το αήττητο σερί τους θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν οι αντίπαλοι στο γήπεδο της Ακράτας. Μάλιστα για την γηπεδούχο Αιγείρα / Ακράτα θα είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της, που αποτελεί πλεονέκτημα και θέλει να το αξιοποιήσει απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, τη Νίκη Προαστείου.

Στην ανατολική Αιγιάλεια έχουν πάρει ζεστά και με αισιοδοξία την φετινή προσπάθεια του εκπροσώπου της περιοχής, το απέδειξαν με την πολυπρόσωπη παρουσία τους στο ντέρμπι με τον Κεραυνό, τους παρουσιάζεται τώρα μια καλύτερη ευκαιρία να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στην έδρα της.

Παραμένει στην έδρα του ο επίσης αήττητος Κεραυνός, θέλοντας αυτή τη φορά, ύστερα από την ισοπαλία χωρίς γκολ με την Αιγείρα/Ακράτα, να την αξιοποιήσει με νίκη υποδεχόμενος τον Ψαθόπυργο.

Πάλι εκτός έδρας ταξιδεύει η Θύελλα Αιγίου, που ναι μεν προέρχεται από την σπουδαία επικράτηση 2-1 σε βάρος του Αετού Π., χωρίς όμως αυτό να προκαλεί υποτίμηση για το ουραγό αντίπαλο σωματείο του Α. Καστριτσίου.

Το αυριανό πρόγραμμα του Σαββάτου συμπληρώνει το παιχνίδι Δαβουρλής – Αετός Πατρών, στην κοινή έδρα του γηπέδου της Αγυιάς.

Ένα κυριακάτικο παιχνίδι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής. Στο γήπεδο του Ρίου ο Αετός μετά τον βαθμό της ισοπαλίας στο Προάστειο, υποδέχεται την ομάδα των Καλαβρύτων. Για τους φιλοξενούμενους ο προπονητής Κωστής Βλάχος περιμένει να έχει στη διάθεσή του επιστροφές τραυματιών και προσθήκες από τακτοποίηση δελτίων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr