background img
banner
banner

Βασ. Σταθακάρος: «Στόχος μου μια Τοπική Οργάνωση ακόμη πιο ανοιχτή, ενωμένη, και ισχυρή, με ανάδειξη του ενδιαφέροντος της κομματικής βάσης»

Σε δήλωσή του, ο απερχόμενος πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας Βασίλης Σταθακάρος, επισημαίνει: «Φίλες και φίλοι, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες, Τα τελευταία 5 χρόνια είχα την τιμή να διατελέσω πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας, κατόπιν της δικής σας μαζικής προσέλευσης στις προηγούμενες εσωκομματικές διαδικασίες. Μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες συγκροτήσαμε μια δυναμική ομάδα, η οποία όλο αυτό το διάστημα και παρά τις αντιξοότητες, παρήγαγε αξιοσημείωτο έργο. Η παρουσία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας την τελευταία πενταετία σε οργανωτικός, πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο ήταν συνεχής και πολύπλευρη. Όλο αυτό το διάστημα πορεύθηκα έχοντας ως οδηγό τις ακλόνητες αρχές και αξίες της ενότητας, της σύμπνοιας και της ομοψυχίας. Με σύνθεση απόψεων και ανοικτές διαδικασίες. Με εξωστρέφεια, που είχε ως αποτέλεσμα η κομματική λειτουργία να υπηρετεί την τοπική κοινωνία, αναδεικνύοντας τα προβλήματα και προσφέροντας λύσεις. Με συστράτευση σε όλες τις προσπάθειες φορέων και συλλόγων της Αιγιάλειας, που αποσκοπούσαν στην ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας και στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής΄΄.

Συνεχίζει ακόμη με τα εξής: ΄΄Είχα και είχαμε πάντα ανοιχτές τις πόρτες σε όλους ανεξαιρέτως, αποτελώντας ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας και λειτουργώντας ως μοχλός διαβούλευσης με τους συμπολίτες μας. Η πίστη μου στις αρχές τής μεγάλης φιλελεύθερης παράταξής μας που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και η πεποίθησή μου για μια καλύτερη Ελλάδα που κάνει πράξη ο νυν Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσω εκ νέου το αξίωμα του προέδρου στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου. Στόχος μου μια Τοπική Οργάνωση ακόμη πιο ανοιχτή, ενωμένη, δυναμική και ισχυρή, όπου μέσα από την οποία θα αναδείξουμε το ενδιαφέρον της κομματικής βάσης. Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα τολμηρό, καινοτόμο, πρωτοποριακό και προοδευτικό που βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη΄΄.

Και καταλήγει: ΄΄Φίλες και φίλοι, σας καλώ σε προσωπική ενεργοποίηση ώστε την 24η Οκτωβρίου με την καθολική συμμετοχή μας να αναδείξουμε τις αρετές μίας δημοκρατικής οργάνωσης. Σας καλώ όλοι μαζί να θέσουμε την ημερομηνία αυτή ως τη νέα αφετηρία για το κόμμα μας στην Αιγιάλεια και την Αχαΐα. Σας καλώ να με τιμήσετε εκ νέου με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας για πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας. Η Αιγιάλεια, η Αχαΐα και η Ελλάδα αλλάζουν, βαδίζουν μπροστά και κοιτάζουν μόνο ψηλά! Σας ευχαριστώ!».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr