background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ανεβασμένος ο Παναιγιάλειος

ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ 2-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ

Μια φιλική νίκη στην Επίδαυρο απέναντι στον γηπεδούχο Φοίνικα,… κάτοικος και αυτός της Γ΄ Εθνικής, αποτέλεσε μια τονωτική ένεση για την ομάδα του Φάνη Γκέκα. Το σημαντικό για τον προπονητή του Παναιγιάλειου, ήταν ότι αυτή η επικράτηση συνοδεύτηκε με καλή και πολλά υποσχόμενη αγωνιστική απόδοση τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.
Αρκετά βελτιωμένος για παράδειγμα παρουσιάστηκε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Χάμζα Καρί, ενώ ο Γιώργος Ροδόπουλος επισφραγίζοντας τη νίκη με το 2-0, παρουσίασε και τις επιθετικές του αρετές.

Ο Φάνης Γκέκας δεν στάθηκε αποκλειστικά στο τελικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας μετά την αρχική 11άδα, όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, σκοπεύοντας να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα λίγο πριν την επίσημη σέντρα του πρωταθλήματος.

Μοιρασμένο το α΄ ημίχρονο

Πολύ δυνατό και με ωραίες φάσεις στις αντίπαλες εστίες, Φοίνικας και Παναιγιάλειος μοιράστηκαν τις εντυπώσεις και τις ευκαιρίες. Το πάθος των ποδοσφαιριστών για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους, οδήγησε σε ένα δυναμικό αλλά καθαρό παιχνίδι, που κέντρισε το ενδιαφέρον των παριστάμενων.
Παρά τις κάποιες λανθασμένες μελανόλευκες εκτιμήσεις, η καλύτερη ευκαιρία στο α΄ 45λεπτο ανήκει στον Παναιγιάλειο, το σουτ άουτ του Τοκάμ.

Καλύτερος ο Παναιγιάλειος στο β΄ μέρος

Παρά τις συνεχείς αλλαγές που πραγματοποιούσε στη διάρκεια του β΄ ημιχρόνου, η απόδοση του Παναιγιάλειου διατηρήθηκε σταθερή, με δύναμη και με διάρκεια μέχρι το φινάλε. Χαρακτηριστικό είναι το 2-0 που σημείωσε με προβολή στο 85΄ ο Γιώργος Ροδόπουλος, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ριμπέριο Τζούνιορ.
Λίγο νωρίτερα είχε απειλήσει με δοκάρι για την ισοφάριση ο Φοίνικας, ενώ το σκορ για την ομάδα του Αιγίου είχε ανοίξει με κεφαλιά ο Χάμζα Καρί στο 72΄, αξιοποιώντας εκτέλεση φάουλ του Τζούνιορ.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μύρτα, Γκουριώτης, Σερμάγιας, Τριμπόνιας, Καπλατζής, Παπαϊωάννου, Χατζησοφρωνίου, Πέτρου, Μπίτζης, Γεωργίου, Χατζηστάμου. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Μάρκου, Θωμάς, Λέρμας, Μποζιωνέλος, Λούτσι, Λάλι, Μόγγιος, Βράζιος, Κοκκώνης, Λέρμας, Μαυρογιάννης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ιωαννίδης (73΄ Βίλλιος), Κουρτελέσης (82΄ Πλατυκώστας), Μακρίδης, Σεμπ. Αφούσσι (55΄ Μπούζντρα), Σπίντζος (71΄ Ροδόπουλος), Αλεξ. Αφούσσι (46΄ Χατζηαντωνίου), Βλαχόπουλος (46΄ Μπόρισιτς), Τοκάμ (67΄ Δαλιάνης), Χάμζα (78΄ Ραπτόπουλος), Λιάτος (55΄ Τζούνιορ), Βαλλιάνος (65΄ Ψωμαράς).

Στα άλλα φιλικά των ομάδων του νομού μας, η Παναχαϊκή πήρε εκτός έδρας νίκη 1-0 στην Καλαμάτα με γκολ του Αλεξόπουλου.
Ο Διαγόρας επικράτησε 4-1 απέναντι στον Αμβρακικό Λουτρού, με χατ τρικ του Σκεπετάρη και το άλλο γκολ ο Σταυρόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr