background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Η βροχή ματαίωσε το φιλικό με τον Αήττητο Σπάτων

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ

Μετά την ενημέρωση που έλαβε ο Παναιγιάλειος το απόγευμα της Παρασκευής από την δημοτική αρχή ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε στο γήπεδο των Καμαρών το φιλικό με τον Αήττητο Σπάτων, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, ματαίωσε το παιχνίδι ζητώντας συγγνώμη από την ομάδα των Σπάτων για την ταλαιπωρία.
Παράλληλα η διοίκηση του Παναιγιάλειου εξέφρασε τα παράπονά της, ύστερα από τις άκαρπες προσπάθειες να βρεθεί κάποια λύση από την Δημοτική αρχή, που πρότεινε σαν εναλλακτική λύση το γήπεδο Πλαστήρα, με την παραχώρηση των αποδυτηρίων του κολυμβητηρίου, χωρίς όμως την παρουσία φιλάθλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το ΔΣ του Παναιγιάλειου:

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου ΓΣ ανακοινώνει τη ματαίωση του προγραμματισμένου για την Κυριακή (10/10) εντός έδρας φιλικού αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων, με υπαιτιότητα των ανθρώπων της δημοτικής αρχής που είναι υπεύθυνοι για τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Παρότι ο σύλλογος είχε ενημερώσει γραπτώς -ως οφείλει- για το φιλικό παιχνίδι από την αρχή της εβδομάδας και είχε συναινέσει στη διεξαγωγή του στο γήπεδο Καμαρών, λόγω της επανασποράς που έχει γίνει στο δημοτικό στάδιο, τελικά την Παρασκευή το απόγευμα όλα ξαφνικά άλλαξαν. Γνωστοποιήθηκε στο σύλλογο ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει για το φιλικό κανένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, τις οποίες ωστόσο όλοι γνώριζαν από τις αρχές της εβδομάδας ότι θα έπλητταν τη χώρα μας και δει την περιοχή μας. Μάλιστα, παρά τις έντονες διαβουλεύσεις το πρωί του Σαββάτου προκειμένου να βρεθεί μία λύση, η μοναδική πρόταση των υπευθύνων ήταν το φιλικό παιχνίδι να γίνει στο γήπεδο του Πλαστήρα -στο οποίο μάλιστα ήταν διατεθειμένοι (!) να παραχωρήσουν και τα αποδυτήρια του κολυμβητηρίου- και χωρίς την παρουσία φιλάθλων.
Αυτή η «ερασιτεχνική» στάση των ανθρώπων της δημοτικής αρχής είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί το φιλικό παιχνίδι και να εκτεθεί η ομάδα αλλά και η πόλη που εκπροσωπεί, λόγω της μεταχείρισης (!) που τυγχάνει από τους ανθρώπους της δημοτικής αρχής που έχουν αναλάβει τη διαχείριση των γηπεδικών εγκαταστάσεων.
Πάντως, μως οφείλουμε, θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τη διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Αήττητου Σπάτων για την αναβολή του φιλικού και τα έξοδα που έκαναν για τον προγραμματισμό του ταξιδιού στο Αίγιο και να αιτηθούμε τη σοβαρή – επαγγελματική αντιμετώπιση που δικαιούται να έχει από τη δημοτική αρχή, ο ιστορικός ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, στο σπίτι του.

Αύριο η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής

Ύστερα από τις εκκρεμότητεςπου εξακολουθούν να υπάρχουν στην Super League 2, στις οποίες εμπλέκονται τώρα οι 4 ομάδες Δόξας Δράμας, Καβάλας, Ασπρόπυργου και Ζακύνθου, οι αναβολές της κλήρωσης λογικά τελειώνουν αύριο Τρίτη.
Μέχρι σήμερα οι 4 ομάδες έχουν τελευταίο περιθώριο να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην Γ΄ Εθνική, εφ’ όσον δεν καταστεί δυνατόν να αγωνίζονται στην Super League 2.
Οπότε αύριο η ΕΠΟ θα είναι πιστεύουμε αυτή τη φορά σε θέση να ορίσει τους ομίλους της Γ΄ Εθνικής και να κάνει την κλήρωση των πρωταθλημάτων.

Τέλος ο Νίκος Κουρμπανάς από την Νέα Αρτάκη

Το ΔΣ της Νέας Αρτάκης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Κουρμπανά, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει προπονητής και στον Παναιγιάλειο, λόγω έλλειψης ..σεβασμού.
Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Κουρμπανα Νικο.

Η λύση της συνεργασίας έρχεται σε μια δύσκολη περίοδο αλλά κρίνεται απαραίτητη για την ομαλή και ανοδική πορεία της ομάδας μας καθώς υπήρχε έλλειψη σεβασμού προς την διοίκηση , προπονητικού team , ποδοσφαιριστων καθώς επίσης και τις συνεχείς δυσκολίες στην καθημερινή επικοινωνία με τους υπεύθυνους της διοίκησης για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας. Του ευχόμαστε υγεία πάνω απο όλα και καλή συνέχεια στην προπονητική του σταδιοδρομία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr