background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Τακτοποιεί τα θέματα με τα δελτία ο Παναιγιάλειος

ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Για μια ακόμα φορά η ΕΠΟ δεν μπόρεσε να είναι συνεπής στην ημερομηνία κλήρωσης της Γ΄ Εθνικής. Η προγραμματισμένη για σήμερα κλήρωση αναβλήθηκε για μια ακόμα φορά, αλλάζοντας το ραντεβού της με την κατάρτιση των ομίλων και την κλήρωση του πρωταθλήματος για τις 11:00 το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής15/10.

Ακόμα μια ανατροπή στον προγραμματισμό της κλήρωσης, που μαζί της παρασύρει και την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, η οποία από 17, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάει για τις 24 Οκτωβρίου.

Πλέον όλα είναι πιθανά και οτιδήποτε μπορούμε να συναντήσουμε σ’ αυτή τη χώρα, στην οποία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής (Super League 2).

Προπόνηση και δελτία στον Παναιγιάλειο

Ένας πραγματικός μαραθώνιος η τακτοποίηση των δελτίων στον Παναιγιάλειο, με τον αιγιώτικο Σύλλογο να έχει ξεκινήσει από το μηδέν για να τακτοποιήσει εκκρεμότητες
Παράλληλα γίνεται προσπάθεια να λυθούν τα προβλήματα με τις άδειες παραμονής των μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών.

Στο Δημοτικό Στάδιο έγινε χθες η προπόνηση, με τρέξιμο και φυσική κατάσταση εκτός αγωνιστικού χώρου.
Στο γήπεδο της Τέμενης έχει προγραμματιστεί η σημερινή πρωινή προπόνηση του Παναιγιάλειου.

Ευκαιρία για φιλικό αλλά σε ποιο γήπεδο;

Η νέα αναβολή της κλήρωσης και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, παρέχει ακόμα μια ευκαιρία στον Παναιγιάλειο, για εξεύρεση αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι. Πρόβλημα υπάρχει με το γήπεδο και ίσως αναζητηθεί αντίπαλος εκτός Αιγίου.

Παραιτήθηκε από την Super League 2 η Δράμα – Τελευταία περιθώρια για Ζάκυνθο, Καβάλα και Ασπρόπυργο

Οι «μαυραετοί» της Δόξας Δράμας δεν κατάφεραν τελικά να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στην SuperLeague 2. Η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι δεν ανοίγει το σύστημα για την έκδοση των δελτίων που ήσαν σε εκκρεμότητα και στέλνει πρώτη την ιστορική ομάδα της Δράμας στην Γ΄ Εθνική.
Την ίδια τύχη μάλλον θα έχουν και τα σωματεία Ζακύνθου, Καβάλας και Ασπρόπυργου. Μάλιστα η Ζάκυνθος αναμένεται να παίξει ειδικά ρόλο στον όμιλο του Παναιγιάλειου, όταν η Εκτελεστική Επιτροπή θα σχηματίζει τον όμιλό μας με 12 ή 13 ομάδες.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων, η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας 2021-22 αναβάλλεται για την Παρασκευή 15/10 στις 11:00. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Π.Ο. χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων και θα μεταδοθεί μέσω live streaming’’.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr