background img
banner
banner

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΙΚΟΥΛΑ – ΜΠΟΜΠΟΤΣΙΑΡΗ: «Συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής με τη στήριξη των κατάλληλων προσώπων»

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ν.Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. για την ανάδειξη νέων οργάνων έχει ξεκινήσει, αφού την Κυριακή 24/10, τα μέλη του κόμματος καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες. Η υποψήφια για το Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας Ελισσάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη δίνει το… στίγμα της, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι τα μέλη του κόμματος πρέπει να συμμετάσχουν στη διαδικασία αλλά και να επιλέξουν τα κατάλληλα πρόσωπα!

Μιλώντας στο protionline.gr, η απερχόμενη αντιπρόεδρος β΄ και υπεύθυνη γυναικών και παραγωγικών τάξεων της Οργάνωσης, αναφέρει πως τα μέλη του κόμματος, με τη συμμετοχή τους τιμούν τις δημοκρατικές διαδικασίες και είναι πολύ σημαντικό να δηλώσουν το δυναμικό τους «παρών» στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου για την ανάδειξη προέδρου και Συμβουλίου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας.

΄΄Θεωρώ χρέος όλων των ενεργών πολιτών που στηρίζουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή να έρθουν να ψηφίσουν για τους εκπροσώπους τους στην Αιγιάλεια. Η συμμετοχή των πολιτών σε όλες τις αποφάσεις αποτελεί το χαρακτηριστικό γνώρισμα της Δημοκρατίας΄΄, σημειώνει.

Να… καλυφθούν και οι τέσσερις σταυροί

Αναφορικά με τη δική της δράση στην τοπική Οργάνωση και το κόμμα, επισημαίνει: ΄΄Πρωτοσχολήθηκα με τη ΔΗΜ.Τ.Ο. όπου και εξελέγην στην Επιτροπή πριν από πέντε χρόνια. Θέλησα τότε να συμβάλω στην ανανέωση και την ενότητα, στηρίζοντας ταυτόχρονα με όλες μου τις δυνάμεις την ηγεσία του κόμματός μας που γρήγορα ήρθε στην εξουσία.
Σκοπός μου ήταν να φέρω κοντά μας νέους ανθρώπους με όρεξη, να ενεργοποιήσω τις γυναίκες και να συμβάλω στο να γίνει η Δημοτική Τοπική Οργάνωση πιο δυνατή. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τα όσα καταφέραμε με τον Βασίλη Σταθακάρο και τους υπόλοιπους διότι, παντρεύοντας αρμονικά την εμπειρία των παλιών στελεχών με τις νέες σκέψεις των νεότερων, καταφέραμε να δώσουμε μία νέα δυναμική και προοπτική στην Οργάνωσή μας. Θεωρώ όμως ότι αυτή η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και χαίρομαι που κατέρχομαι σε αυτές τις εκλογές μαζί με αξιόλογα στελέχη που μοιραζόμαστε τις ίδιες ιδέες για το κόμμα μας και την κοινωνία. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει να ψηφίσουν τα μέλη μας και πρέπει να καλύψουν και τους τέσσερις σταυρούς που δικαιούνται να βάλουν΄΄.

Όσο για το έργο της απερχόμενης διοίκησης, η κ. Πίκουλα – Μπομποτσιάρη απαντά σε όσους διατείνονται πως η διοίκηση ήταν άπραγη: ΄΄Ακόμη κι αν κάποιοι που δραστηριοποιούνται πρόσφατα στη Ν.Δ. μας καταλογίζουν απραξία, υπάρχουν τα στοιχεία που φανερώνουν ακριβώς το αντίθετο.
Υπάρχει η οργάνωση του γραφείου, η εγγραφή νέων μελών, ένα υγιές ταμείο, οι εκδηλώσεις μας, οι συχνές επαφές μας με την κεντρική διοίκηση του κόμματος κι όλα αυτά δεν αμφισβητούνται΄΄.

«Ενωμένοι να συνδέουμε το κόμμα μας με την κοινωνία της Αιγιάλειας»

Και καταλήγει: ΄΄Όλα αυτά όμως τα γνωρίζουν τα μέλη κι αυτό στο οποίο πρέπει να δώσουμε σημασία πλέον είναι να προχωρήσουμε, είτε επανεκλεγούμε είτε όχι, ενωμένοι σαν μία γροθιά να συνεχίσουμε να συνδέουμε το κόμμα μας με την κοινωνία της Αιγιάλειας. Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας σίγουρα δεν μπορεί να ασκήσει διοίκηση. Όμως θα συνεχίσει να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της κοινωνίας με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ιδιαίτερα σε μια τόσο σημαντική συγκυρία όπου η χώρα βγαίνει σιγά -σιγά από την παγκόσμια υγειονομική κρίση που επέφερε η πανδημία και επιτέλους επιστρέφουμε στην κανονικότητα, η εκπροσώπηση της Αιγιάλειας είναι σίγουρα ένα σημαντικό ζήτημα που μας αφορά όλους΄΄.
Σημειώνεται ότι την Κυριακή 24/10, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου θα στηθούν τέσσερις κάλπες που θα ανοίξουν στις 8 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 αργά το απόγευμα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr