background img
banner
banner

Εντός έδρας ήττα για τον Κεραυνό Αιγίου (48-58)

ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΗΝ ΕΑΠ

Δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του ο Κεραυνός Αιγίου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Μετά την άνετη επικράτηση επί του Α.Σ. Αραχωβιτίκων στην πρεμιέρα, το βράδυ της Δευτέρας παρουσιάστηκε αγνώριστος κόντρα στην ΕΑΠ με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα στο κλειστό του Αιγίου με 58-48.

Όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε άσχημη βραδιά επιθετικά και επιπλέον, αναγκάστηκαν να αγωνιστούν για σχεδόν 35΄ χωρίς τον Φώτη Αγγελόπουλο που στα μισά της πρώτης περιόδου ένοιωσε τράβηγμα στον προσαγωγό και αποχώρησε.

Σε συνδυασμό με την άσχημη βραδιά και του Σαμαρά αλλά και την απουσία του τραυματία Σπύρου Ιατρόπουλου η αιγιώτικη ομάδα είχε εμφανές πρόβλημα κυρίως μέσα στη ρακέτα κάτι που εκμεταλλεύθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τους Δόνο και Φραγκισκάτο, αλλά και με τον κορυφαίο του αγώνα Μπεκατώρο. Ο τελευταίος παράλληλα ήταν πολύ εύστοχος και από την περιφέρεια και με την απόδοσή του ήταν ο παίκτης που έκρινε την αναμέτρηση.

Ο Κεραυνός πέτυχε μόλις 17 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε στην τρίτη περίοδο ακόμη και στο -18 (20-38) αλλά σταδιακά κατάφερε να “μαζέψει” τη διαφορά και να μειώσει δύο φορές στους 7 πόντους στα μισά της 4ης περιόδου.

Η ΕΑΠ όπως αντέδρασε άμεσα και με δύο καθοριστικά τρίποντα των Δίπλαρου και Μπεκατώρου επανέφερε τη διαφορά σε διψήφια τιμή και την διατήρησε μέχρι το τέλος. Από την ομάδα του Αιγίου μόνο οι Βαφειάδης και Τραγάρας φάνηκαν επιθετικά, με τον δεύτερο πάντως να “ξυπνάει” στο δεύτερο ημίχρονο καθώς στο πρώτο 20λεπτο ήταν πολύ άστοχος.
Για τον Κεραυνό ακολουθεί μία πολύ δύσκολη τετράδα αγώνων (με τρια εκτός) μέχρι την 7η αγωνιστική που θα υποδεχθεί στο Αίγιο τη ΝΕΠ. Την επόμενη Δευτέρα θα παίξει στην Πάτρα με τον Έσπερο ΑΟΠΑ, την 4η θα φιλοξενήσει τον Προμηθέα 2014 και στη συνέχεια θα παίξει δύο ματς εκτός έδρας με Γαλήνη και ΣΕΦΑ Ανδραβίδας.
Διαιτητές: Κωνσταντινίδου – Κωστής Λιαρομμάτης

Κεραυνός Αιγίου ( Δούσκας – Σένα): Αγγελόπουλος 2, Βαφειάδης 15(2), Γιαννακόπουλος 2, Τραγάρας 16(2), Σαμαράς 3(1), Χριστοδουλόπουλος 10(2), Τσιρώνης, Λαδικός, Ηλιόπουλος , Τσακμακίδης. Δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμών οι Ιατρόπουλος, Σπηλιωτόπουλος και Φιλιππόπουλος.

Ε.Α. Πατρών ( Φραγκισκάτος Λ. – Φραγκισκάτος Μ.): Δίπλαρος 4(1), Τριπολίδης 4(1), Σαράντης, Βασιλάρης, Παπαδόπουλος, Μπεκατώρος 24(4), Τοπιντζής 4, Μπαλάσκα, Δόνος 11, Φραγκισκάτος 7, Βαμβουκάκης 4, Μπαράκος.

Μεγάλες νίκες Γαλήνη και Παναχαϊκός

Στα υπόλοιπα παιχνίδια Γαλήνη και Παναχαϊκός πέτυχαν μεγάλες νίκες στη 2η αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας της ΕΣΚΑ-Η. Συγκεκριμένα η Γαλήνη νίκησε 68-64 την Ολυμπιάδα στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Παναγιά Αλεξιώτισσα με τον Λουκά Αδαμόπουλο να διαμορφώνει το τελικό σκορ στα 10” πριν από το φινάλε με 2/2 βολές ενώ ο Παναχαϊκός επικράτησε στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα 59-58

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα

Γαλήνη-Ολυμπιάδα 68-64
Κεραυνός-ΕΑΠ 48-58
ΣΕΦΑ-Αρχωβίτικα/Ακταίο 73-64
ΝΕΠ Νίκη Προαστείου 60-41
Προμηθέας 2014-Έσπερος ΑΟΠΑ 81-65
Απολλωνιάδα-Παναχαϊκός 58-59

Η Βαθμολογία
Προμηθέας 2014 4
Παναχαϊκός 4
ΣΕΦΑ 4
Κεραυνός 3
Έσπερος ΑΟΠΑ 3
Γαλήνη 3
ΝΕΠ 3
Ολυμπιάδα 3
ΕΑΠ 3
Απολλωνιάδα 2
Νίκη Πρ. 2
Αραχωβίτικα 2

Επόμενη αγωνιστική
Έσπερος ΑΟΠΑ – Κεραυνός
ΕΑΠ – ΣΕΦΑ Ανδραβίδας
Αραχωβίτικα – ΝΕΠ
Νίκη – Απολλωνιάδα
Παναχαϊκός – Ολυμπιάδα
Γαλήνη – Προμηθέας 2014


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr