background img
banner
banner

Επανεκλογή Σπυρόπουλου, Παπαδόπουλου στην Ο.Ε.ΕΣ.Π.

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Γ. ΒΑΓΕΝΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν προχθές Κυριακή οι εκλογικές διαδικασίες της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής καθώς και την εκλογή των Αντιπροσώπων στην Ε.Σ.Ε.Ε. Είναι χαρακτηριστικό ότι η συμμετοχή των μελών ανήλθε στο 97%.

Μέσα σε θετικό κλίμα συσπείρωσης και μεγάλης προσέλευσης, πρώτη δύναμη αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Εμπόρων» με επικεφαλής τον απερχόμενο πρόεδρο Γιώργο Βαγενά καταλαμβάνοντας 15 έδρες και ποσοστό 89% στο νέο 17μελές Διοικητικό Συμβούλιο και δεύτερη ο συνδυασμός «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» που καταλαμβάνει 2 έδρες με ποσοστό 11%.

Στο Δ.Σ. επανεκλέγονται τόσο ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Σπύρος Σπυρόπουλος που στην απερχόμενη διοίκηση ήταν οικονομικός επόπτης όσο και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος που ήταν μέλος.

Ποιοι εκλέγονται στο 17μελές Δ.Σ.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι που εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας κατά σειρά επιτυχίας είναι οι κάτωθι: 1. Βαγενάς Γεώργιος ΠΑΤΡΑ, 2. Φλώρος Παναγιώτης ΣΠΑΡΤΗ, 3. Χαβέλης Νικόλαος ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ, 4. Καλοθέου Αντώνιος ΑΡΓΟΣ, 5. Σπυρόπουλος Σπυρίδων ΑΙΓΙΟ, 6. Λευκαδίτης Γεώργιος ΠΑΤΡΑ, 7. Ζαφειρόπουλος Κωνσταντίνος ΠΑΤΡΑ, 8. Σιαψάλης Νικόλαος ΑΜΑΛΙΑΔΑ, 9. Μακρής Ευθύμιος ΠΑΤΡΑ, 10. Χηνόπουλος Σπυρίδων ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, 11. Παπαδόπουλος Χαράλαμπος ΑΙΓΙΟ, 12. Κουμαριώτης Δημήτριος ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ- ΙΘΑΚΗ, 13. Νικολακόπουλος Αναστάσιος ΠΑΤΡΑ, 14. Μαραγκός Γεώργιος ΠΥΡΓΟΣ, 15. Αλεξανδρόπουλος Κυριάκος ΣΠΑΡΤΗ, 16. Γρηγορόπουλος Σταύρος ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ, 17. Τσίρος Ανδρέας ΒΑΡΔΑ.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν μόνο από τον συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ» κατά σειρά επιτυχίας οι κάτωθι: 1. Αντώνακας Νικόλαος, 2. Κακκαβάς Κωνσταντίνος, 3. Τριγωνίδης Θεόδωρος, 4. Λάμπου Αναστασία, 5. Μπουτεράκου Αλεξάνδρα.

Ακόμη, εκλέχθηκαν συνολικά 80 (ογδόντα) Αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.).

Συνέχιση του αγώνα για τα συμφέροντα των μικρομεσαίων

΄΄Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει με πείσμα και επιμονή το δύσκολο έργο της προκειμένου οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να μην αφανιστούν αλλά αντίθετα να καταστούν ανταγωνιστικές, βιώσιμες και να επιταχύνουν την μακροπρόθεσμη κερδοφορία τους. Προτεραιότητά της ήταν και θα είναι πάντα η προστασία των συναδέλφων εμπόρων καθώς και τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της επιχειρηματικότητας΄΄, επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξεδόθη, στην οποία τονίζονται και τα εξής: ΄΄Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας για τη συμμετοχή τους, σε μια εποχή που η αποχή των ανθρώπων από τις εκλογικές διαδικασίες είναι αρκετά υψηλή΄΄.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε ανακοίνωσή του, ο Εμπορικός, Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, επισημαίνει: ΄΄Συγχαρητήρια στον πρόεδρό μας Λάμπη Παπαδόπουλο, στη γενική γραμματέα Νικολέτα Χανδόλια καθώς και στον τ. πρόεδρο Σπύρο Σπυρόπουλο οι οποίοι εξελέγησαν αντιπρόσωποι στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας ( Ε.Σ.Ε.Ε.)΄΄.

Μιλώντας στο protionline.gr ο Λάμπης Παπαδόπουλος, σχολίασε την εκλογή του εκ νέου και το αποτέλεσμα των εκλογών: ΄΄Είναι μεγάλη μου τιμή που για δεύτερη φορά επανεξελέγην στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Βαγενά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για τα προβλήματα των εμπόρων τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο όσο και γι’ αυτά που αφορούν την Αιγιάλεια σαν δήμο. Θα είμαστε παρόντες και θα πιέζουμε για την επίλυσή τους΄΄.

Την ίδια ώρα, σε δήλωσή του, το επανεκλεγέν μέλος του Δ.Σ. Σπύρος Σπυρόπουλος, τονίζει: «Ευχαριστώ τους συναδέλφους αντιπροσώπους από την Πελοπόννησο, τις Ιονίους Νήσους και την νοτιοδυτική Ελλάδα που με εξέλεξαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας. Όλοι μαζί με μπροστάρη τον πρόεδρό μας Γιώργο Βαγενά για καινούριους αγώνες για το καλό των εμπόρων».

Συγχαρητήρια από την Ένωση Περιπτερούχων

Επίσης, το Δ.Σ. της Ένωσης Περιπτερούχων Παντοπωλείων Αιγιαλείας σε ανακοίνωσή του, σημειώνει: ΄΄Η Ένωσή μας ως Μέλος στο Δευτεροβάθμιο όργανό μας, την Ομοσπονδία Εμπορίου Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης εκφράζει τα συγχαρητήριά της για την επιτυχή εκλογή των Αιγιαλέων κ.κ. Σπύρου Σπυρόπουλου και Χαράλαμπου Παπαδόπουλου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας καθώς και ως Μέλη στο Τριτοβάθμιο όργανό μας την Ε.Σ.Ε.Ε. στην οποία εκλέγεται και η Αντιπρόσωπος της Ένωσής μας κα. Άννα Πανούτσου της οποίας ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία. Στην διήμερη εκλογική διαδικασία παρευρέθηκε εκ μέρους της Ένωσής μας και ο Γ. Γραμματέας κ. Πάνος Γεωργακόπουλος΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr