background img
banner
banner

Επανεκλογή της διοίκησης της Συντεχνίας Αρτοποιών

ΑΠΟ ΤΟ 1988 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΗΛΙΓΑΔΗΣ – Ο ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!

Ούτε ένα, ούτε δύο, τριάντα τρία χρόνια πρόεδρος στη Συντεχνία Αρτοποιών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων έχει διατελέσει ο Αρίστος Τηλιγάδης, με τα μέλη να του δίνουν το Σάββατο για ακόμη μία φορά «ψήφο εμπιστοσύνης». Όπως φαίνεται, η συνταξιοδότησή του σε λίγα χρόνια θα τον βρει στην προεδρία της Συντεχνίας να αγωνίζεται για τα συμφέροντα των συναδέλφων του.

Δεν είναι όμως μόνο ο κ. Τηλιγάδης. Κατά τις εκλογές που διεξήχθησαν το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, επανεξελέγη το σύνολο των μελών της απερχόμενης διοίκησης, γεγονός που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη των μελών τις προσπάθειές της.

Να σημειωθεί ότι η θητεία της διοίκησης είναι τριετής, ωστόσο πήρε παράταση για ένα έτος λόγω των μέτρων του covid-19. Οι αρτοποιοί της περιοχής ψήφισαν από τις 11.00 το πρωί ως τις 7.00 το απόγευμα του Σαββάτου στο Παράρτημα του Επιμελητηρίου στο Αίγιο. Προσήλθαν συνολικά 74 άτομα, αριθμός ικανοποιητικός και επανεκλέγονται οι εξής: Αρίστος Τηλιγάδης, Ανδρέας Παπαϊωάννου, Πάνος Κουτρόπουλος, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Κωνσταντίνος Ντούρος, Γιάννης Σαλαμούρας και Παναγιώτης Κοσμόπουλος. Επίσης, εκλέχθηκαν και τέσσερα μέλη ως εκπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος. Αυτοί είναι οι Ανδρέας Παπαϊωάννου, Αρίστος Τηλιγάδης, Πάνος Κουτρόπουλος και Δημήτρης Μπομποτσιάρης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr