background img
banner
banner

Ζεσταίνεται πριν την σέντρα η Β΄ κατηγορία

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ

Πλησιάζει το Σαββατοκύριακο και μαζί η σέντρα των σωματείων της Β΄ κατηγορίας, που όπως και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα, θα προσέλθουν κι εδώ με καθυστέρηση για την δική τους πρεμιέρα.

Έντονη παραμένει η παρουσία των ομάδων της Αιγιάλειας, με την περιοχή μας να έχει συνολικά φέρει στην Β΄ κατηγορία 7 ομάδες, που θα δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα και ενδιαφέρον στη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου. Από τις περυσινές 16 ομάδες μειώθηκε κατά μια ο όμιλος, ύστερα από την αποχώρηση της Φλόγας Κ. Καστριτσίου. Ούτε και ο 1ος όμιλος γλίτωσε τελικά ρεπό από κάθε αγωνιστική, αφού ο Λέων Αλισσού οριστικά δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Πολλά τα τοπικά ντέρμπι στην Αιγιάλεια

Με τις 7 ομάδες της περιοχής μας που διαθέτει ο 2ος όμιλος, φυσικό επόμενο είναι να έχουμε αρκετά τοπικά – γειτονικά ντέρμπι στην Αιγιάλεια. Οι συναντήσεις των ομάδων στης περιοχής μας υπάρχουν από μία έως τρεις περιπτώσεις σε κάθε αγωνιστική, με εξαίρεση την 6η, 8η και 10η, στις οποίες δεν υπάρχει αντιπαράθεση με ομάδες τις περιοχής μας. Αντίθετα στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος έχουμε τις αγωνιστικές 7η και 11η, σε κάθε μια από τις οποίες συναντάμε συνολικά τρία τοπικά ντέρμπι. Πάντως η πρεμιέρα …χρωματίζεται από ένα παιχνίδι με αντιπάλους από την περιοχή μας, αυτό είναι στην Ροδιά ανάμεσα στην Φλόγα και τον Αστέρα Τέμενης.

Σταθεροί οι προπονητές  στην Αιγιάλεια, λίγες οι αλλαγές στις άλλες ομάδες

Πρόλαβαν και έπαιξαν 6 αγωνιστικές πέρυσι στην Β΄ κατηγορία, που ήσαν λίγες για να σχηματιστεί σαφής και ολοκληρωτική αγωνιστική εικόνα, καθώς και κατά πόσο ο προπονητής έπαιξε πρωτεύοντα ή δευτερεύοντα ρόλο.

Πάντως δεν άλλαξε κάτι στην τεχνική ηγεσία των σωματείων της Αιγιάλειας, ενώ κάποιες λίγες αλλαγές παρατηρήθηκαν στα υπόλοιπα σωματεία που συμπληρώνουν τον όμιλο.
Αναλυτικά οι προπονητές στους πάγκους του 2ου ομίλου:

ΑΕ Αιγίου: Μαστροκυριάκος Χρήστος
Άβυθος 2017: Κατσαρέλιας Λεωνίδας
Απόλλων Αιγίου: Παλαιολογόπουλος Γιάννης
Αστέρας Τέμενης: Μπάλας Αντώνης
Αχιλλέας Καμαρών:Τρίψας Μιχάλης
Φόγα Ροδιάς: Αμασιάδης Γιώργος
Φοίνικας / Ζήρια: Ψυχογιάννης Νίκος
Απόλλων Εγλυκάδας: Πλέγας Άρης
Αργυρά: Δίπλαρος Θόδωρος
Αυτόνομη: Παπαλάμπρου Ανδρέας
Δρέπανο: Λάιος Χρήστος
Ζαβαλάνι: Φλωράτος Κώστας
Πανιώνιος / Αχιλλέας: Νταγιούκλας Θανάσης
ΠΑΟΚ Πατρών: Σταυρόπουλος Νίκος
Πετεινοί: Κραβαριώτης Κώστας


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr