background img
banner
banner

Θερμό κλίμα για Σταθακάρο στην ανατολική Αιγιάλεια

Στην Ακράτα βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Αιγιαλείας Βασίλης Σταθακάρος, στα πλαίσια των περιοδειών που έχει ξεκινήσει με την ομάδα του για ενημέρωση των νεοδημοκρατών της περιοχής.

Οι εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού την Τοπική Οργάνωση διεκδικούν τρία ψηφοδέλτια, με τον Βασίλη Σταθακάρο που είναι εκ νέου υποψήφιος να δίνει βαρύτητα στην μεγάλη προσέλευση στην εκλογική διαδικασία της επόμενης Κυριακής. Το κλίμα στην Ακράτα ήταν ιδιαίτερα θερμό για τον Σταθακάρο, που κατάφερε τα τελευταία 5 χρόνια να δώσει άλλη αίγλη στην Οργάνωση που έχει πάρει τα εύσημα για τη λειτουργία της ουκ ολίγες φορές.

Η περιοδεία στην ανατολική Αιγιάλεια συνεχίστηκε και χθες, με το Διακοπτό να παίρνει σειρά.

Στη φωτό ο πρόεδρος Βασίλης Σταθακάρος με την αντιπρόεδρο Ελισσάβετ Πίκουλα Μπομποτσιάρη που διεκδικεί εν νέου, καθώς και με τους Γιάννη Μεντζελόπουλο (πρώην πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο.), Δημήτρης Μαρινόπουλος και Κωνσταντίνα Φιλέρη που είναι υποψήφιοι μαζί του.

Εκεί και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο», Χρήστος Γούτος, με τους δημοτικούς σύμβουλους Γιώργο Γιοβά και Πάνο Γιαννούλη που στηρίζουν το ψηφοδέλτιο του προέδρου


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr