background img
banner
banner

Με δραστήρια στελέχη η νέα Δημοτική Τοπική Επιτροπή Ν.Δ. Αιγιαλείας

ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑΘΑΚΑΡΟ

Η επόμενη μέρα των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, βρήκε τον επανεκλεγέντα πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας Βασίλη Σταθακάρο να κάνει προγραμματισμό για την υλοποίηση των στόχων του που δεν είναι άλλοι από τη συνέχιση του επιτυχημένου έργου του, με γνώμονα τη στήριξη του κόμματος αλλά και της τοπικής κοινωνίας. Τη Δημοτική Τοπική Επιτροπή Ν.Δ. Αιγιαλείας συμπληρώνουν δραστήρια στελέχη του κόμματος που υποστηρίχθηκαν από τα 2.052 μέλη που συμμετείχαν στην προχθεσινή διαδικασία.
Οι εσωκομματικές εκλογές, σε τοπικό επίπεδο, θα μείνουν στην… ιστορία ως αυτές με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ανάλογη του οποίου ήταν και η έκβαση της διαδικασίας μετά την ψηφοφορία κι αφού έκλεισαν οι κάλπες.

Η Αιγιάλεια στήριξε Αντώνη Κουνάβη για τη ΔΕΕΠ Αχαΐας

Η ολονύκτια καταμέτρηση σταυρών στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, εκτός από πολύ κόσμο είχε και επισκέψεις. Οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι για την ΔΕΕΠ Αχαΐας κ. Κατσουγκράκης και Κουνάβης, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο εκλογικό τμήμα του Αιγίου περίπου στις 3.00 τη νύχτα, προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία αλλά και για την προτίμηση των ψηφοφόρων του κόμματος στα πρόσωπά τους.

Τελικώς, στην Αιγιάλεια από τους 2.052 ψηφίσαντες έλαβαν: Νίκος Κατσουγκράκης: 500 ψήφους, Αντώνης Κουνάβης: 851 ψήφους, ακολουθώντας τη ροή όλου του νομού που έδειξε σαφή προτίμηση για την προεδρία στο πρόσωπο του κ. Κουνάβη. Υπενθυμίζεται ότι για την προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιάλειας ο Βασίλης Σταθακάρος έλαβε 1.076 ψήφους, ο Θεοφάνης Ραμπαβίλας 598 ψήφους και ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος 217 ψήφους, με την καταμέτρηση να ολοκληρώνεται μετά τα μεσάνυχτα.

Επίσης, σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα της 15μελούς Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής Ν.Δ. Αιγιαλείας, το… τοπίο ξεκαθάρισε στις 6.00 το πρωί με σαφή προτίμηση στους υποψήφιους που στήριζαν τον Βασίλη Σταθακάρο, οι οποίοι και εκλέγονται και οι έξι, από τους υποψήφιους που στήριζαν τον κ. Ραμπαβίλα εκλέγονται πέντε και από αυτούς που στήριζαν τον κ. Παναγιωτόπουλο τρεις. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το 40% της νέας Επιτροπής πρέπει να αποτελείται από γυναίκες, άρα εκλέγονται οι έξι πρώτες σε ψήφους υποψήφιες.

Οι σταυροί προτίμησης

Οι σταυροί που έλαβαν οι 25 υποψήφιοι του κοινού ψηφοδελτίου έχουν ως εξής: 1) Μαρινόπουλος ∆ηµήτρης 881 2) Πίκουλα –Μπομποτσιάρη Ελισσάβετ 576, 3) ∆ούκας ∆ηµήτριος 574, 4) Παναγοπούλου Ντία 567 5) Μεντζελόπουλος Γιάννης 545, 6) Φιλέρη Κωνσταντίνα 485, 7) Γκιώνης Γιώργος 430, 8) Σακελλαρόπουλος Θεοφάνης 357, 9) Σακκά Χριστίνα 334, 10)Σωτηρόπουλος Φώτης 329, 11) ∆εληγεωργόπουλος Φίλιππος 325, 12) Κοσσαράς Χρήστος 295, 13) Γκραικιώτη Τασία 292, 14) Τσεκούρας Γρηγόρης 260, 15) Σµυρνιώτη Θεώνη 197, 16) Γρυλλή Παρασκευή 190, 17) Σταυροπούλου Παναγιώτα 173, 18) Ασηµακοπούλου Θεοδώρα 135, 19) Καραγκούνιας Παναγιώτης 71, 20) ∆ηµητρίου Ευγενία 58, 21) Κωτσοπούλου Ασηµίνα 49, 22) Μπάρκουλας Βασίλειος 47, 23) Φώτος Ιωάννης 39, 24) Σταµατόπουλος Γεώργιος 35, 25) Κέντρος Ιωάννης 21.

Ποιοι αποτελούν τη νέα Δημοτική Τοπική Επιτροπή Ν.Δ. Αιγιαλείας

Στη νέα Επιτροπή εκλέγονται: Μαρινόπουλος Δημήτρης, Πίκουλα -Μπομποτσιάρη Ελισσάβετ, Δούκας Δημήτρης, Παναγοπούλου Ντία, Μεντζελόπουλος Γιάννης, Φιλέρη Κωνσταντίνα, Γκιώνης Γιώργος, Σακελλαρόπουλος Θεοφάνης, Σακκά Χριστίνα, Σωτηρόπουλος Φώτης, Δεληγεωργόπουλος Φίλιππας, Κοσσαράς Χρήστος, Γκραικιώτη Αναστασία, Τσεκούρας Γρηγόρης και Σµυρνιώτη Θεώνη.

Από τον κ. Σταθακάρο εκλέγονται οι Μαρινόπουλος Δημήτρης, Πίκουλα –Μπομποτσιάρη Ελισσάβετ, ∆ούκας Δημήτρης, Μεντζελόπουλος Γιάννης, Παναγοπούλου Ντία και Φιλέρη Κωνσταντίνα. Από τον κ. Ραμπαβίλα οι Γκιώνης Γιώργος, Σακελλαρόπουλος Φάνης, Σωτηρόπουλος Φώτης, Σακκά Χριστίνα και Κοσσαράς Χρήστος. Τέλος, από τον κ. Παναγιωτόπουλο εκλέγονται οι ∆εληγεωργόπουλος Φίλιππος, Γκραικιώτη Τασία, Τσεκούρας Γρηγόρης και Θεώνη Σμυρνιώτη.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr