background img
banner
banner

Νέα παράταση συμβάσεων για 23 άτομα στον δήμο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΜΕΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ – ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ

Σε ανανέωση των συμβάσεων 23 ατόμων που παρέχουν τις υπηρεσίες τους με συμβάσεις στον δήμο Αιγιαλείας, αποφάσισε χθες ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος. Είχε προηγηθεί ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου.

Πρόκειται για νέα παράταση συμβάσεων προσωπικού ΙΔΟΧ για την αντιμετώπιση άμεσων αναγκών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID -19 για διάστημα από τη λήξη τους έως και 31/12/2021 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 147 του Ν. 4831/2021.

Η διαδικασία πραγματοποιείται με απόφαση της Οικονομικής επιτροπής, υπό την προϋπόθεση της ύπαρξης των απαιτούμενων πιστώσεων για τη μισθοδοσία τους. Εάν δεν υπάρχει στον προϋπολογισμό πίστωση ή η υπάρχουσα δεν επαρκεί, με την ίδια απόφαση γίνεται δεσμευτική εισήγηση για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού, η οποία εγκρίνεται υποχρεωτικά από το δημοτικό ή περιφερειακό συμβούλιο στην πρώτη μετά την παράταση συνεδρίασή του.

Πρόκειται για ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας (συνοδούς απορριμματοφόρου), ΔΕ Τεχνιτών (Μπετατζήδων, Πλακοστρωτών), ΔΕ Οδηγών και ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr