background img
banner
banner

Ξεκίνησε η διανομή βασικών αγαθών

ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ ΣΤΗΝ ΠΕ ΑΧΑΪΑΣ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας/Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Αχαΐας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ. ΕΒΥΣ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) που υλοποιεί σε συνεργασία με τους εταίρους, ενημερώνει τους ωφελούμενους – δικαιούχους ΤΕΒΑ, ότι ξεκίνησε η διανομή ειδών βασικής υλικής συνδρομής (όπως, είδη προσωπικής χρήσης και ατομικής υγιεινής) από τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου. Εν όψει των επικείμενων διανομών, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, δηλώνει: “Σκοπός μας είναι τα προγράμματα και οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης να αυξηθούν και να εμπλουτιστούν. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας και με δεδομένο ότι οι ανάγκες υποστήριξης κάθε ομάδας ωφελούμενων διαφοροποιούνται σε είδος, ένταση και έκταση, είμαστε πλάι στους πολίτες ώστε να εντοπίσουμε νέες ανάγκες στα πεδία της αγοράς εργασίας, της καταπολέμησης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, και να σχεδιαστούν οι περαιτέρω παρεμβάσεις μας ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».

Για τη διανομή των προϊόντων, οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν μέσω γραπτού μηνύματος (sms). Επιπλέον, τα σημεία διανομής, οι ώρες και οι ημέρες, θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, pdeteba.gr στην ενότητα Ανακοινώσεις/Νέα.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία σχετικά με τις διανομές, οι ωφελούμενοι μπορούν να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ 2611-100230 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 9:00-17:00). Οι δικαιούχοι για την παραλαβή των προϊόντων, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσουν Αστυνομική Ταυτότητα και Α.Μ.Κ.Α. Σε περίπτωση αδυναμίας των δικαιούχων να παρευρεθούν απαιτείται εξουσιοδότηση σε τρίτο πρόσωπο. Καλούνται οι ωφελούμενοι που θα προσέλθουν για να παραλάβουν τα παραπάνω είδη να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας (μάσκες και αποστάσεις).


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr