background img
banner
banner

Σειρά στη σέντρα έχει το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας

ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Για τις 9-10 Οκτωβρίου ήταν η τελευταία αναφορά της ΕΠΣ Αχαΐας για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας, όμως δεν θα φανεί σε κανέναν παράξενο, αν πάρει άλλη μια εβδομάδα παράταση, αν και αυτή τη φορά είναι δύσκολο να συμβεί, αφού δεν θα βγουν και οι ημερομηνίες του πρωταθλήματος.

Όπως και να έχει, καλό για τις τεχνικές ηγεσίες είναι να γνωρίζουν την ακριβή ημερομηνία έναρξης, ώστε να προσαρμόσουν ανάλογα το πρόγραμμά τους με την προετοιμασία και τα φιλικά. Το protionline.gr ήρθε σε επαφή με τους προπονητές των σωματείων της Αιγιάλειας από την Β΄ κατηγορία, οι οποίοι μίλησαν για την ομάδα τους.

Χρήστος Μαστροκυριάκος προπονητής ΑΕ Αιγίου: «Ανεβαίνουμε όσο πλησιάζει η πρεμιέρα»

«Συνεχίζουμε με καθημερινές προπονήσεις, τις οποίες και θα αραιώσουμε την τελευταία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα, για να μπούμε σε ρυθμό πρωταθλήματος. Το ερχόμενο Σάββατο έχουμε φιλικό στο γήπεδο Ζήριας με τον Φοίνικα / Ζήρια, το οποίο θα είναι και το τελευταίο αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει στις 10 Οκτωβρίου. Σε ετοιμότητα έχουμε ξεπεράσει το 50% και ανεβαίνουμε. Καλά τα συμπεράσματα από τα φιλικά, που όμως είναι κάτι διαφορετικό από το πρωτάθλημα.
Δυστυχώς με την καραντίνα η μεγάλη αποχή από τα γήπεδα, έχει σαν αποτέλεσμα μυϊκούς τραυματισμούς σε παίκτες, που ελπίζω να τους ξεπεράσουμε σύντομα».

Λεωνίδας Κατσαρέλιας προπονητής Αβύθου: «Παίκτες από την ακαδημία ενισχύουν την ομάδα»

«Η προετοιμασία κύλισε δύσκολα, με μέτρια συμμετοχή για τα δικά μας δεδομένα. Κυρίως λόγω των συνεπειών του μακροχρόνου εγκλεισμού αλλά και της οικονομικής δυσπραγίας. Έχουν αλλάξει οι συνήθειες, η ψυχολογική διάθεση, αλλά και ο διαθέσιμος χρόνος για ποδόσφαιρο καθότι όλοι κάνουν 2 και 3 δουλειές για να ανταπεξέλθουν..

Τελευταίο μας φιλικό την Κυριακή στις Καμαρες. Την 1η αγωνιστική έχουμε ρεπό οπότε θα έχουμε ακόμα μια εβδομάδα για να ετοιμαστούμε λίγο περισσότερο.
Κύριοι στόχοι ένα καλό πλασάρισμα στην βαθμολογία και μια ελκυστική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο με συγκεκριμένη ταυτότητα, καθώς και η ενσωμάτωση 4 ακόμα παιδιών από την Ακαδημία μας που συμμετέχουν φέτος στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας.

Ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα προερχόμενοι από την ακαδημία μας στους 10, σε 4 μόνο χρόνια δουλειάς, αν συνυπολογίσουμε τις 2 χαμένες τελευταίες χρονιές λόγω των γνωστών περιορισμών. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος αλλά και το μέλλον μας.»

Γιάννης Παλαιολογόπουλος προπονητής Απόλλωνα Αιγίου: «¨Εχουμε βασικούς παίκτες τραυματίες αλλά ευελπιστούμε»

«Μετά τις καθημερινές προπονήσεις και με αραιά κάποια ρεπό, περιμένουμε το σημερινό φιλικό που είναι στις Καμάρες με τον Αχιλλέα, αλλά και αυτό του Σαββάτου με τον Αστέρα Τέμενης.
Το πώς θα λειτουργήσει στη συνέχεια το πρόγραμμά μας, αυτό θα καθοριστεί και με την έναρξη του πρωταθλήματος. Δηλαδή αν δεν ξεκινήσει το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, θα κάνουμε την Τετάρτη 6/10 ακόμα ένα φιλικό με τον Φοίνικα / Ζήρια.

Σε γενικές γραμμές δηλώνουμε ευχαριστημένοι με την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας. Δυστυχώς η αγωνιστική απραξία της καραντίνας δημιούργησε στην ομάδα προβλήματα θλαστικών τραυματισμών, παίζαμε με ελλείψεις στα φιλικά, τουλάχιστον στις προπονήσεις στηριζόμαστε στην ακαδημία για να έχουμε απαρτία και να λειτουργούμε κανονικά το πρόγραμμά μας.
Η ετοιμότητά μας είναι σε καλό βαθμό, πρόβλημα έχουμε με κάποιους βασικούς παίκτες που είναι τραυματίες και ευελπιστούμε να τους έχουμε κοντά μας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».

Αντώνης Μπάλας προπονητής Αστέρα Τέμενης: «Στήριξη των μικρών από τους έμπειρους»

«Με το πρωτάθλημα να πλησιάζει, ανεβάζουμε ρυθμούς και ετοιμότητα στον Αστέρα. Διατηρούμε την φιλοσοφία μας που μας θέλει να δίνουμε ευκαιρίες στους μικρούς, οι οποίοι έχουν και τον πρώτο λόγο στην ετήσια ανανέωση της ομάδας μας.

Σε αυτό το νέο κύκλο που ανοίγουμε, περιμένουμε και θέλουμε την στήριξη των μικρών από τους έμπειρους παίκτες. Μας περιμένει το Σάββατο ακόμα ένα φιλικό, που θα γίνει στην Ροδιά με τον Απόλλωνα, που λογικά θα είναι και το τελευταίο πριν τα επίσημα παιχνίδια.
Ελπίζω αυτή τη φορά να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα, εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο.»

Μιχάλης Τρίψας προπονητής Αχιλλέα Καμαρών: «Παρουσιάζουμε βελτίωση από φιλικό σε φιλικό»

«Κάνουμε σε μια προσπάθεια να ανεβάσουμε ποσοστό σε συμμετοχή ποδοσφαιριστών και ετοιμότητα, ύστερα από την μεγάλη αποχή, τις ειδικές συνθήκες με τα υγιεινά πρωτόκολλα και τις απουσίες από το ρόστερ.
Παρουσιάζουμε βελτίωση από κάθε άποψη από φιλικό σε φιλικό, τα οποία είναι ένα δείγμα γραφής για την καλύτερη προετοιμασία μας. Θετικό είναι ότι καταφέραμε να προγραμματίσουμε δυο φιλικά. Το σημερινό με τον Απόλλωνα και το Κυριακάτικο με την Άβυθο.
Οι στόχοι μας παραμένουν σταθεροί και απαιτούν ανταγωνιστικότητα και ποιότητα, ώστε να έρθουν τα ποθούμενα αποτελέσματα».

Γιώργος Αμασιάδης προπονητής Φλόγας Ροδιάς: «Δυο μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας»

«Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά. Περιμένουμε κάποιους ακόμα ποδοσφαιριστές που λόγω εργασίας δεν μπορούν να ακολουθούν το πρόγραμμά μας. Επίσης στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε κλείσει δυο μεταγραφές μπορεί και τρεις. Λίγο πριν την έναρξη η εικόνα της ομάδας στα φιλικά δεν είναι και η καλύτερη δυνατή πρέπει όμως να αναλογιστούμε το μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής που είχαν οι ποδοσφαιριστές μας. Μεγάλο θέμα πιστεύω θα έχουν όλες οι ομάδες σε ότι αφορά την επανένταξη στην ενεργό δράση. Τώρα πρόβλημα πιστεύω θα υπάρχει και με τα δελτία, και ίσως να πάρει παράταση η έναρξη. Στη δική μου ομάδα έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα και με αυτό σαν οδηγό θα πάμε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Το ομαδικό πνεύμα μας βοήθησε την περυσινή χρονιά, το ίδιο πιστεύω θα γίνει και φέτος. Ο προγραμματισμός είναι να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία. Προέχει η ΥΓΕΙΑ την οποία την εύχομαι σε όλους».

Νίκος Ψυχογιάννης προπονητής Φοίνικα / Ζήρια: «Μας προβλημάτισε η πυρκαγιά αλλά προχωράμε»

«Αυτά τα δυο χρόνια είχαμε πολλές αποχωρήσεις για διαφόρους λόγους -περισσότερο οικονομικούς-, γεγονός που μας οδηγεί σε ένα ξεκίνημα από το μηδέν.
Η πυρκαγιά στην περιοχή μας είχε προβληματίσει για το αν θα πάμε ή όχι στο πρωτάθλημα, όμως επικράτησε τελικά η θέληση της διοίκησης να παραμείνει η ομάδα στις επάλξεις.
Μέσα από τα νεαρά τώρα παιδιά προσπαθούμε να στήσουμε ένα αξιόλογο και ανταγωνιστικό σύνολο, που θα μας επιτρέψει να βγάλουμε το πρωτάθλημα αποπνέοντας κάποιο σεβασμό στους αντιπάλους μας.
Στο φιλικό που ακολουθεί με την ΑΕ Αιγίου, θα έχω την ευκαιρία για κάποια τελευταία συμπεράσματα, πριν το δύσκολο πρωτάθλημα που μας περιμένει.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr