background img
banner
banner

ΣΤΙΒΟΣ: Πρώτη θέση για τη Ρούλα Προκόπη στον “1ο Ηνίοχο δρόμο”

ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

Με την δουλειά πολλών ανθρώπων επί πολλούς μήνες, με την κινητοποίηση δεκάδων εθελοντών, με την στήριξη και την βοήθεια όλων των επίσημων θεσμικών φορέων και Αρχών της περιοχής και τη συμμετοχή πολλών συλλόγων και αθλητών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 στην Άμφισσα ο “1ος Ηνίοχος δρόμος”.

Μεγάλη επιτυχία για τη Ρούλα Προκόπη του Αθηνόδωρου που τερμάτισε πρώτη στην κατηγορία γυναικών άνω των 50 ετών στον ημιμαραθώνιο ενώ στον ίδιο αγώνα ο Βασίλης Βασιλακόπουλος και ο Διονύσης Παπαηλιόπουλος πέτυχαν πολύ καλές επιδόσεις 1.38.34 και 1.38.51 αντίστοιχα.

Στην ίδια διοργάνωση και στον αγώνα των 5000μ έτρεξε ο Ηλίας Θεοφυλακτόπουλος με χρόνο 24.27.88.
Στις 08.45 προηγήθηκε η εκκίνηση του δρόμου 5χλμ., που διεξήχθη μέσα στην πόλη της Άμφισσας και στις 10.00 ξεκίνησε από την πλατεία Ησαΐα της Άμφισσας ο Ημι-Μαραθώνιος (21.097,50μ.), ακολουθώντας μια διαδρομή μέσα στην πόλη της Άμφισσας, συνέχισε στην Ε.Ο. Άμφισσας – Ιτέας, διέσχισε την Κίρρα και την Ιτέα και κατέληξε στον Μώλο της Ιτέας. Το απόγευμα του Σαββάτου προηγήθηκαν δύο αγώνες 1.000μ. για ηλικίες παιδιών Δημοτικού Σχολείου (9-12 ετών) και αργότερα, την ίδια ημέρα το βράδυ (ώρα 20.30), στην πλατεία Ησαΐα πραγματοποιήθηκε μια όμορφη συναυλία με τον Γιάννη Σούφρα.

* Ημιμαραθώνιος έγινε και στο Αγρίνιο (Μιχάλης Κούσης), όπου συμμετείχαν ο Αντώνης Πέππας (επίδοση 2.05.45) και ο Παναγιώτης Αρβανίτης (επίδοση 1.33.10), που ήταν μάλιστα 13ος στο σύνολο των συμμετεχόντων και 3ος στην κατηγορία του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr