background img
banner
banner

Υποδοχή στους 176 νέους φοιτητές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Παρουσία της δημοτικής αρχής αλλά και του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας πραγματοποιήθηκε  το πρωί της Δευτέρας 11/10 η υποδοχή των 176 πρωτοετών φοιτητών στο ΑΕΙ Φυσικοθεραπείας Αιγίου του Πανεπιστημίου Πατρών, σε μία ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο.

Ο δήμαρχος Αιγιαλείας καλωσόρισε τους νέους φοιτητές, τονίζοντάς τους πως ο δήμος θα είναι στο πλευρό τους για οτιδήποτε χρειαστούν και ευχήθηκε καλές σπουδές. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κινητοποίηση που είχε προγραμματιστεί για το μεσημέρι, τονίζοντας πως η τοπική κοινωνία θα κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρήσει το Τμήμα στο Αίγιο, στην πόλη δηλαδή που οι 176 αλλά και όλοι οι φοιτητές επέλεξαν για να σπουδάσουν.

Έκδοση φοιτητικού οδηγού

Στο ξεκίνημα της καινούριας τους ακαδημαϊκής πορείας βρέθηκε καλεσμένος από τον πρόεδρο του Τμήματος Φυσικοθεραπείας Κώστα Φουσέκη και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε τους πρωτοετείς φοιτητές του τμήματος Φυσικοθεραπείας, στην πόλη του Αιγίου, με έναν εγκάρδιο χαιρετισμό και εξήγγειλε την έκδοση φοιτητικού οδηγού.

Μεταξύ άλλων εξέφρασε τη  βαθιά του πεποίθηση ότι το ΑΕΙ θα παραμείνει στην πόλη που ιδρύθηκε. Θύμισε ότι αυτός ο τόπος είναι γνωστός παγκόσμια για την Μαύρη Σταφίδα αλλά τα τελευταία 20 χρόνια είναι γνωστός για τους υψηλού επιπέδου επιστήμονες Φυσικοθεραπείας και Οπτικής – Οπτομετρίας που έχει βγάλει στην αγορά εργασίας. Επίσης, ζήτησε από τους νέους φοιτητές να συνεχίσουν αυτή την παράδοση και να μεταφέρουν στους γονείς τους ότι η πόλη είναι ασφαλής, οι συνθήκες είναι οικογενειακές και ότι ο Εμπορικός Σύλλογος είναι δίπλα τους προτρέποντάς τους να ζητήσουν ό,τι θέλουν, στον Δήμο ή στον Εμπορικό. Τέλος ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε από τους φοιτητές να ενσωματωθούν στην κοινωνία του Αιγίου, να έχουν σε υψηλό βαθμό το αίσθημα της ελευθερίας και να νιώσουν πως βρίσκονται σπίτι τους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr