background img
banner
banner

Φιλική ήττα στο Στάδιο από τον Ναυπακτιακό (0-1)

ΜΕ ΚΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 

Την ήττα 0-1 γνώρισε στο Αίγιο ο Παναιγιάλειος την Κυριακή 3/10 από τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Ένα φιλικό παιχνίδι που ναι μεν φάνηκαν σημάδια προόδου στον Παναιγιάλειο ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο, ήταν εμφανής όμως και η ανάγκη πίστωσης χρόνου για το «δέσιμο» της ομάδας, όπως εμφανής ήταν και η απουσία ενός κλασικού επιθετικού, που θα κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή.

Καλύτερος ο Ναυπακτιακός Αστέρας στο α΄ ημίχρονο, κάλυπτε καλύτερα τους χώρους στο γήπεδο, ενώ παράλληλα κρατούσε μαζική άμυνα στις μελανόλευκες επιθέσεις, εμποδίζοντας την ανάπτυξη και τις αλλαγές μπάλας κοντά στην εστία του τερματοφύλακα Μένιου.

Βελτίωση στο β΄ μέρος από τον Παναιγιάλειο 

Αν και δεν δημιούργησε πολλές φάσεις στην εστία της Ναυπάκτου, ο Παναιγιάλειος παρουσιάστηκε εμφανώς καλύτερος στην επανάληψη, είχε κινητικότητα και ταχύτητα στις γραμμές του, περιόρισε τα λάθη του και έβγαλε κάποιους αυτοματισμούς αποζημιώνοντας μέχρι ενός σημείο του φιλάθλους.

Οι αλλαγές που έγιναν στο β΄ ημίχρονο από τον Φάνη Γκέκα, ανανέωσαν τις δυνάμεις της ομάδας, με τον Βραζιλιάνο Τζούνιορ να προσφέρει πολλές βοήθειες στις επιθετικές προσπάθειες των μελανόλευκων.

Δυο πρώην μελανόλευκοι στον Αστέρα Ναυπάκτου 

Στην αρχική 11άδα ο προπονητής του Ναυπακτιακού Γιάννης Νταλακούρας, είχε παρατάξει δυο πρώην μελανόλευκους οι οποίοι καλωσορίστηκαν από φιλάθλους και συμπαίκτες.

Ήταν ο Γιώργος Χριστόπουλος με τον Θόδωρο Λίτσο.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναιγιάλειου Γιάννης Μπαλτιμάς, είχε κουβέντα με τους δυο παλιούς γνώριμους και στη λήξη του αγώνα φωτογραφήθηκε με τον Θόδωρο Λίτσο.

Δεν είδαμε στην ομάδα της Ναυπάκτου τον Ανδρέα Κουραχάνη, ο οποίος όπως ενημερωθήκαμε από την αποστολή του Αστέρα, αποχώρησε από την ομάδα την περασμένη Τετάρτη, για προσωπικούς λόγους.

Παναιγιάλειος (Φ. Γκέκας): Μπεσσής, Κουρτελέσης, Μακρίδης, Σεμπ. Αφούσσι, Σπίντζος, Αλεξ Αφούσσι, Βλαχόπουλος, Τοκάμ, Χάμζα, Λιάτος, Ψωμάρας.

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Κρεμίτσας, Τζούνιορ, Χατζηαντωνίου, Βαλλιάνος, Ροδόπουλος.

Ναυπακτιακός (Ιω. Νταλακούρας): Μένιος, Μπατσής, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος, Ναουμίδης, Λίτσος, Γιαννιώτης, Παλαιοπάνος, Μπλέτσας, Κοντογιάννης, Ρουμπάτος.

Στο β΄ μέρος έπαιξαν: Νιφορόπουλος, Μαχαίρας, Πατρώνης, Παναγιωτόπουλος, Καρααγιάννης, Βήτος, Βάννας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr