background img
banner
banner

Αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου προς ενίσχυση του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Αιγίου διοργανώθηκε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου,  στο Δημοτικό Στάδιο Αίγιου. Ο αγώνας διεξήχθη μεταξύ της ομάδας ποδοσφαίρου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αίγιου και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ακράτας, με υπεύθυνο τον Αρχιπυροσβέστη Δημήτριο Καρόκη και της ομάδας του Αστυνομικού Τμήματος και Ασφαλείας Αιγιαλείας με υπεύθυνο τον Αρχιφύλακα Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο.

Ένα ματς που το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία και εκείνο που μετράει ήταν η στήριξη από όσους έδωσαν το παρόν στο γήπεδο, που πάντως δεν ήταν πολλοί, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά από τους παρευρισκόμενους. Εκτός από τους λιγοστούς φιλάθλους (που οι περισσότεροι, αν όχι όλοι ήταν στελέχη των δύο σωμάτων), διακρίναμε τους βουλευτές Αχαίας της Ν.Δ. Άγγελο Τσιγκρή και  Χριστίνα Αλεξοπούλου, τον δήμαρχο Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλο, τους αντιδημάρχους Νίκο Καραϊσκο, Γιώργο Φραγκονικολόπουλο και Στράτο Βαρδάκη, τον Φάνη Ραμπαβίλα και φυσικά τον νέο πρόεδρο του ΕΚΑΜΕ, Γιώργο Γκιώνη. Εκπροσωπήθηκε και ο Αχαιός υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, από τον συνεργάτη του, Άρη Πατσόπουλο.

Ένας μεγάλος κουμπαράς τοποθετήθηκε στην είσοδο του γηπέδου, στον οποίο ο καθένας μπορούσε να συμβάλλει, σύμφωνα με τη δυνατότητα και την επιθυμία του, στον ευγενή αυτό σκοπό. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας κατά του «Covid-19».

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr