background img
banner
banner

Αρχίζει το ματς και στην Β΄ κατηγορία

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Με (7) σωματεία να εκπροσωπούν την Αιγιάλεια, ξεκινά από αύριο το πρωτάθλημα στην Β΄ κατηγορία, με την συμμετοχή 15 ομάδων σε κάθε όμιλο. Ύστερα από την αποχώρηση του Λέοντα Αλισσού από τον 1ο όμιλο και της Φλόγας Κ. Καστριτσίου από τον 2ο όμιλο, θα υπάρχει ρεπό σε κάθε αγωνιστική, το οποίο έχει για την πρεμιέρα στον όμιλο Αιγίου η Άβυθος 2017.
Την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί τα περισσότερα παιχνίδια, αφού το αυριανό πρόγραμμα του Σαββάτου περιέχει μόνο δυο αναμετρήσεις.

Μάλιστα την αυλαία στον 2ο όμιλο ανοίγει η ΑΕ Αιγίου στις 16:30 στο γήπεδο της Ροδιάς, φιλοξενώντας το Ζαβλάνι. Το άλλο αυριανό παιχνίδι ΠΑΟΚ Π. – Αχιλλέας Καμαρών είναι βραδινό και ξεκινά στις 19:00, στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας».

Νωρίς την Κυριακή (13:00) θα κάνει την πρεμιέρα του ο Απόλλων Αιγίου

Για τις 1:00 το μεσημέρι της Κυριακής, έχουν προγραμματιστεί δυο παιχνίδια: Πετεινοί – Αργυρά και Δρέπανο – Απόλλων Αιγίου. Το φαινόμενο με τα μεσημεριανά και πρωινά στη συνέχεια παιχνίδια, θα επαναλαμβάνεται φυσικά σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αφού οι ομάδες είναι πολλές και λίγα τα γήπεδα που είναι σε θέση να φιλοξενήσουν παιχνίδια.

Την Κυριακή το απόγευμα η τοπική συνάντηση Φλόγα Ροδιάς – Αστέρας

Το απόγευμα της Κυριακής θα παίξουν τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια, από τα οποία ξεχωρίζει η συνάντηση των εκπροσώπων της Αιγιάλειας, Φλόγα Ροδιάς – Αστέρας Τέμενης.
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας θα κλείσουν οι αγώνες: Φοίνικα / Ζήρια – Αυτόνομη και Πανιώνιος / Αχιλλέας Απόλλων Εγλυκάδας.

Η πρεμιέρα στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 9/10
16:30 ΑΕ Αιγίου – Ζαβλάνι
19:00 ΠΑΟΚ – Αχιλλέας Καμ.
Κυριακή 10/10
13:00 Δρέπανο – Απόλλων Συν.
13:00 Πετεινοί – Αργυρά
16:30 Φλόγα Ροδ. – Αστέρας Τεμ.
16:30 Φοίνικας /Ζήρια – Αυτόνομη
16:30 Παν./Αχιλλέας – Απόλλων Εγλ.
Ρεπό Αβυθος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr