background img
banner
banner

Αρχίζουν τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα

ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΡΙΤΖ ΑΙΓΙΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Πέρασαν περίπου δύο χρόνια από την αναστολή, λόγω Covid, της δραστηριότητας του Ομίλου Μπριτζ Αιγίου. Η επαναφορά της ζωής μας στην κανονικότητα παρ όλη την συνεχόμενη απειλή της πανδημίας, έφερε και την επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων με την συμμετοχή πλέον των εμβολιασμένων κάθε είδους αθλητών ΄στους καθορισμένους εσωτερικούς χώρους των Ομίλων.

Ο Όμιλος Μπριτζ Αιγίου που κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είχε ήδη αρχίσει στον ανοικτό χώρο του Μαριτίμο στην Ακολη, τις αγωνιστικές του συναντήσεις, με την νέα φθινοπωρινή σαιζόν αλλάζει τον χώρο όπου θα γίνονται τα τουρνουά αλλά και τα μαθήματα των αρχαρίων.

Το Καφέ « Λόγια της Πλώρης» στο Λιμάνι (Παναγία Τρυπητή), φιλοξενεί ήδη τον Όμιλο κάθε Κυριακή απόγευμα όπου συναντώνται τα μέλη του και παίζουν Μπριτζ ενώ κάθε Δευτέρα στις 5 το απόγευμα θα γίνονται τα μαθήματα των αρχαρίων τα οποία σύμφωνα και με την Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ θα αρχίσουν στις 25 Οκτωβρίου Αυτή την ημέρα θα γίνει και η παρουσίαση από τον Πρόεδρο του ΟΜΑ κ. Φώτη Νανόπουλο στους νέους μαθητές και τους ενδιαφερόμενους να το γνωρίσουν. Υπενθυμίζεται ότι τα μαθήματα είναι δωρεάν καθώς και τα βιβλία και μετά την εγγραφή υπάρχει μια ετήσια μικρή συνδρομή Το Μπριτζ εκτός από ενδιαφέρον άθλημα είναι παράλληλα ευχάριστο κοινωνικό παιχνίδι, δημιουργεί φίλους και βοηθάει στην άσκηση της μνήμης, την οργανωτική κρίση και στρατηγική γι αυτό είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα τηλ 6976861296 και 6977717277


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr