background img
banner
banner

ΒΟΛΕΙ: Με το.. αριστερό στο πρωτάθλημα ο Α.Ο. Αιγιαλέων (1-3)

ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ PRE LEAGUE

Επιστροφή στη δράση μετά από 18 περίπου μήνες για την ομάδα Ανδρών του Α.Ο. Αιγιαλέων βόλει αλλά με εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα της νεοσύστατης pre league. H Αιγιώτικη ομάδα βρέθηκε με την πλάτη τον τοίχο χάνοντας τα δύο πρώτα σετ, πήρε το τρίτο μειώνοντας σε 1-2 και με τη θερμή συμπαράσταση των 100 και πλέον φιλάθλων που βρέθηκαν στο κλειστό του Αιγίου προσπάθησε για τη μεγάλη ανατροπή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η κούραση και το άγχος τη λύγισαν και οι Νεοσμυρνιώτες έφτασαν στη νίκη με 1-3 σετ πανηγυρίζοντας έντονα μετά τη λήξη του ματς.

“Ο πρώτος αγώνας ενάντια στον Πανιώνιο έληξε με 1-3, αλλά ήταν συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου μας που παρακολούθησε τον αγώνα. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είμαστε ευγνώμονες για την επιστροφή στο άθλημα, και για την θερμή αγκαλιά που άνοιξε ξανά το κοινό του Αιγίου για την ομάδα μας. Τους ευχαριστούμε όλους και συνεχίζουμε το επόμενο Σάββατο με την ΑΕΚ”, δήλωσε ο πρόεδρος του Α.Ο. Αιγιαλέων Νίκος Ηλιόπουλος ενώ ο προπονητής Παναγιώτης Παπαδόπουλος τόνισε: “Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, με πολλά λάθη σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και βρεθήκαμε πίσω με 0-2 στα σετ. Η βελτίωση στο τρίτο σετ και η μείωση του σκορ μας γέμισε ελπίδα για την ανατροπή αλλά δυστυχώς δεν συνεχίστηκε και στο καθοριστικό 4ο σετ και μοιραία χάσαμε το παιχνίδι”.

Τα σετ: 21-25, 22-25, 25-21, 17-25

Διαιτητές: Γεράνιος, Λιναρδάτος, Γραμματεία: Δανιά, Παρατηρητής: Ιορδανίδης.

A.O. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Σωκράτους, Βασιλάκος, Βλαχοστάθης, Λούπ, Δασκαλόπουλος, Μαυραγάνης / Σύρος (λ), Καραγιώργος (λ), Γαβριήλ Σαλίτ, Σαλαβασίδης, Παπασταθόπουλος, Νανόπουλος, Χασάπης.

Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βασίλης Θεοδωρόπουλος): Κωνσταντινίδης, Σαλωνίτης, Φύτρος, Βασιλακόπουλος, Λέλος, Χατζηνικολάου / Καφούρος (λ), Κουτσούρης (λ), Μακράκης, Κάλφας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr