background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Πρώτο φιλικό για τον Α.Ο. Αιγιαλέων, νίκη επί της Ολυμπιάδας

ΣΑΡΑΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΑΙΓΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η προετοιμασία του Α.Ο. Αιγιαλέων εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της pre league των Ανδρών συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς και το προηγούμενο Σάββατο η ομάδα έδωσε και το πρώτο της φιλικό. Αντιμετώπισε στην Πάτρα την Ολυμπιάδα (Α2 Εθνικής) και επικράτησε με… 4-0 σετ, καθώς οι δυο προπονητές συμφώνησαν να παίξουν ένα επιπλέον σετ (26-28, 21-25, 24-26, 23-25). Για την ομάδα του Αιγίου το ντεμπούτο του έκανε ο Βραζιλιάνος διαγώνιος Βίκτορ Λουπ, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Δαρείος): Φιλίππου, Κάπτης, Τσιχλιάς, Μούρτζης, Κανελλόπουλος, Δρακόπουλος (Αλιάι), Πετρόπουλος, Θ. Γεωργακόπουλος, Γιαννούτσος, Πατρινός, Μπαϊλός.
ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παπαδόπουλος): Σαλίτ, Λουπ, Σαλαβασίδης, Δασκαλόπουλος, Χασάπης, Μαυραγάνης (Σύρος), Βασιλάκος, Νανόπουλος, Βλαχοστάθης, Παπασταθόπουλος, Καραγιώργος.

Νίκος Ηλιόπουλος: «Έχει ανέβει πολύ το επίπεδο»

Ο πρόεδρος της ομάδας είναι παρών σε κάθε προπόνηση στο κλειστό των Καμαρών και ζει σχεδόν καθημερινά τις προσπάθειες των αθλητών. «Συμπληρώνουμε 40 ημέρες προετοιμασίας και οι προπονήσεις έχουν πλέον ενταθεί σε μεγάλο βαθμό. Το επίπεδο φέτος έχει ανέβει πάρα πολύ και δουλεύουμε σε επαγγελματικά πλαίσια. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ, οι περισσότερες έχουν και από δύο ξένους στη σύνθεσή τους και το πρωτάθλημα αναμένεται συναρπαστικό. Από τις 12 που συμμετέχουν και στους δύο ομίλους, μόνο η Ερυθραία, ο Πανιώνιος και η Καλαμάτα δεν έχουν ξένους, με την Καλαμάτα βέβαια να έχει αποκτήσει Έλληνες διεθνείς και να είναι από τα φαβορί», μας λέει ο Νίκος Ηλιόπουλος και προσθέτει: « Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα του ομίλου και να συνεχίσουμε στη δεύτερη φάση τερματίζοντας όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν είμαστε έτοιμοι για Α1. Κακά τα ψέματα. Και δεν είμαστε έτοιμοι κυρίως σε οργανωτικό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή είμαστε 3-4 άτομα που τρέχουμε για την ομάδα. Έχουμε πάθος και μεράκι αλλά αυτά από μόνα τους δεν αρκούν. Η Α1 θέλει άλλο επίπεδο οργάνωσης και τουλάχιστον 10 ανθρώπους, ο καθένας επαγγελματίας στο είδος του και που φυσικά θα είναι έμμισθοι. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο άμεσο μέλλον, μιλάω με τα σημερινά δεδομένα. Βασικός μας στόχος είναι να γεμίσουμε το γήπεδο με μικρά παιδιά, να έρθουν κοντά στο βόλει, να το αγαπήσουν και κάποια στιγμή να παίζουν περισσότεροι αιγιώτες στην ομάδα».

Και καταλήγει ο πρόεδρος του Α.Ο. Αιγιαλέων:«Θέλουμε τον κόσμο φέτος κοντά μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά και του υποσχόμαστε ότι θα δει σπουδαίες ομάδες στο κλειστό και μεγάλα παιχνίδια. Με τη στήριξή του η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και κυρίως οι παίκτες και όλοι μας να χαρούμε το άθλημα που αγαπάμε».

Δυνατό τουρνουά στην Ερυθραία

Ακολουθεί ένα πολύ δυνατό τουρνουά στις 9 και 10 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Ερυθραίας με αντιπάλους τρεις ομάδες (ΑΕΚ, Καλαμάτα, Πανερυθραϊκός) που ο Α.Ο. Αιγιαλέων θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα. Την πρώτη ημέρα θα παίξουν Πανερυθραϊκός – Α.Ο. Αιγιαλέων και ΑΕΚ – Καλαμάτα και την επομένη θα αναμετρηθούν οι νικητές και οι ηττημένοι σε μεγάλο και μικρό τελικό αντίστοιχα. Ένα πολύ σημαντικό διπλό τεστ για τις τέσσερις ομάδες που θα δοθεί οι ευκαιρία στους προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr